Op vrijwel elk feest of evenement wordt standaard bier, wijn en fris geschonken. Wilt u een avond neerzetten om nooit te vergeten? Huur dan onze cocktail bar voor uw feest. Er komt altijd minstens één cocktailshaker mee die live de mooiste drankjes voor u en uw gasten maakt. Uw feest kenmerkt zich door stijl, klasse en professionaliteit.

Hoe ziet een cocktail bar voor een feest eruit?

U maakt uw feestje compleet met een goede cocktail, dit kan ook zeker alcoholvrij. Wij verzorgen alles van A tot Z voor u. Het enige wat wij nodig hebben is een plek. Ons ervaren personeel zet lekkere en spectaculaire cocktails voor u klaar. Dit zorgt tevens voor een hoog entertainment gehalte, ideaal voor wachtende gasten. Wij serveren de cocktails in mooi glaswerk. Zo is het niet alleen een feestje om het te drinken, maar ook om er naar te kijken.

Direct een cocktail bar huren

Onze cocktail bars kenmerken zich door een strak hoogglans zwart/wit design en 25.000 kleuren LED-verlichting. Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap of logo af te laten beelden op de bar. Het is ook mogelijk om uw logo terug te laten komen op de cocktailkaart. De bar is geheel naar eigen smaak te personaliseren. Enthousiast geworden en wilt u ook een cocktail bar voor uw feest? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Nog op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Wij verzorgen cocktail workshops. In twee uurtjes leert u hoe u een verrukkelijke cocktail maakt.