Home » Cocktail barman inhuren

Cocktail barman inhuren


Je wil een goede cocktail barman inhuren voor je feest. Een barman die knap en ervaren is en op een hoog tempo kan werken. Maar het allerbelangrijkste: je wil iemand die er een echt feest van weet te maken. Dan ben je bij Cocktailbar.nl precies aan het juiste adres. 

Waarom onze cocktail barman inhuren?

Wij werken graag op feesten. Van een intieme verjaardag tot een personeelsfeest met drieduizend gasten. Maar cocktails shaken vinden we minstens even leuk. Dit doen we dan ook regelmatig buiten werktijden.

Cocktails shaken op feesten is voor ons daarom de perfecte combinatie. Het voelt eigenlijk helemaal niet als werken. Iedere avond hebben we zin om achter de bar te knallen en dit enthousiasme stralen we af op de gasten op jouw feestavond.

Let hier op als je een cocktail bartender inhuurt

Cocktail bartender inhuren - Cocktailbar.nl

Cocktail barmannen worden ook wel cocktailshakers of bartenders genoemd. Er bestaan veel freelance cocktail barmannen in Nederland die qua niveau niet onder doen aan onze cocktailshakers. Toch adviseren wij om een cockail bartender in te huren bij een professioneel bedrijf. Wij beschikken namelijk over een team van tachtig bartenders die al jaren voor ons werken. Is er iemand ziek? Dan hebben we altijd een goede vervanger paraat staan.

Huur een cocktail barman die enthousiast en gastvrij is. Dit klinkt als een open deur intrappen, maar trust us; dat is het helaas niet. Onze barmannen zijn proactief en ontzorgen je volledig. We werken alsof zij het feest zelf georganiseerd hebben. We hebben plezier in ons werk en een flinke passie voor cocktails. Dit ga je in alles merken, ongeacht of je nou een personeelsfeest of een privéfeest organiseert.

Het oog wil ook wat dus uiterlijke verschijning is niet onbelangrijk wanneer je een cocktail barman of barvrouw inhuurt. Ons team bestaat uit knappe dames en heren tussen de 24 en 35 jaar.

cocktailmaker inhuren - Cocktailbar.nl

Huur een cocktail bartender zodat jij feest kan vieren

Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest. Uiteraard nemen we alles mee wat nodig is om de cocktail catering uit te voeren. Denk hierbij aan alle benodigde materialen, diverse soorten glaswerk, ingrediënten en garneringen. Indien gewenst verzorgen wij ook de mobiele cocktailbar voor je. Jouw feest moet er een zijn om nooit meer te vergeten, en daar gaan onze cocktailshakers voor zorgen. Door het huren van een professionele cocktailshaker wordt jouw avond gegarandeerd een écht feest!