Home » veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen:

In een woord: alles. Wij nemen dus het glaswerk, de ijsklontjes, de bar en alle ingrediënten mee. Jij hoeft alleen aan te wijzen waar je ons wil hebben en wij doen de rest.

Wij kunnen alle cocktails maken. Maar door onze jarenlange ervaring weten we dat niet alle cocktails geschikt zijn voor jouw feest. We sturen je graag ons meest actuele cocktail-menu en we horen het graag als je een voorkeur hebt voor een bepaalde cocktail.

Wij werken met louter A-merken. Je mag er vanuit gaan dat de cocktails ‘perfect-serve’ geserveerd worden.

Het opbouwen en voorbereiden duurt een uur. We houden echter rekening met 1,5 uur zodat we wat speling hebben voor het geval er iets tegen zit.

Er is geen minimaal aantal gasten dat nodig is voor een cocktail catering. Houd er wel rekening mee dat onze minimale orderwaarde €600,- bedraagt.

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte cocktailbar. Dat betekent dat we de dus ook cocktails kunnen shaken in een kasteeltoren of midden in een weiland. Wel is het van cruciaal belang dat je dit van te voren aangeeft zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Jazeker, wij denken graag mee en kunnen ons menu aanpassen aan het thema. Wil je graag je eigen naam of logo op de menukaart? Geen probleem. Dit kunnen wij gratis voor je regelen.

Onze activiteiten vallen onder partijen-catering. Hierdoor mogen wij bedrijfsmatig alcohol verstrekken zonder een drank- en horecavergunning. De verstrekking dient wel plaats te vinden op een besloten feest.

Wanneer we alles goed voorbereiden, dan kan een cocktail barman maximaal 50 cocktails per uur maken. Wil je meer cocktails per uur? Dan komt er een tweede of derde cocktailshaker.

Een compacte cocktailbar: 1,60m breed x 0,90 m diep
Een tweepersoons cocktailbar: 2,80m breed x 0,90m diep.

Inclusief werkruimte hebben wij aan oppervlakte nodig; 2m x 2m bij een compacte bar en 3m x 2m bij een grotere cocktailbar.

Bekijk de meest gehuurde cocktailbars.

De prijs van een cocktailbar is afhankelijk van vaste kosten en variabele kosten. De variabele kosten zijn:
1. De locatie van het feest
2. De tijden waarop de cocktailbar geopend dient te zijn
3. Het aantal cocktails dat we gaan shaken
4. Het aantal bartenders dat komt werken

Globaal kan je de volgende prijzen aanhouden:
€ 35,- per uur voor de cocktailshaker
€ 5,25 per luxe cocktail
€ 250,- voor de cocktailbar, glaswerk en materialen

Hier komen alleen nog de opbouwkosten en de transportkosten bij.

Wij werken landelijk en zelfs daar buiten. Dus ongeacht of je nou een feest organiseert in Groningen of Maastricht, wij komen graag naar je toe!

Home » veelgestelde vragen