Zijn cocktails geschikt voor op de beursstand of congres?

Uhmm ja! Wil je de show stelen met jouw beursstand? Meer leads? Een gezellige sfeer? Zorg dan voor vers gemaakte cocktails op jouw beursstand! We shaken deze verfrissende en luxe drankjes met of zonder alcohol.

Een cocktailshaker op je beursstand inhuren

Onze ervaren cocktailshakers geven een show weg terwijl ze de lekkerste cocktails shaken voor jouw potentiële klanten. Dit zorgt voor reuring waardoor je kan rekenen op veel bekijks. Onze cocktailshakers hebben dan ook ‘stopping power’ bij passerende bezoekers.

Naast dat het even duurt voordat de cocktail klaar is, drink je een cocktail ook niet snel op. Cocktails op de beursstand zorgen er dus voor dat je de tijd hebt om contact te leggen met potentiële geïnteresseerden. Verwacht dus meer bezoekers op je stand die langer blijven hangen en het bezoek aan jouw stand niet snel zullen vergeten.

Offerte aanvragen

cocktails op de beursstand

Alcoholvrije cocktails op je beursstand

Naast de traditionele Mojito of Cosmopolitan, kunnen wij ook een ruim assortiment aan alcoholvrije cocktails maken. Zodoende is er altijd voor ieder wat wils. Vaak wordt er gekozen om de dag te beginnen met (gezonde) alcoholvrije cocktails of smoothies. Vanaf een uurtje of 14.00 verschijnen de flessen drank op de bar en zijn er ook cocktails met alcohol beschikbaar voor de bezoekers van jouw stand.

Wel of geen cocktailbar op je beursstand

Onze stijlvolle beurs-cocktailbar is compact (1 meter x 1 meter) en neemt slechts een minimale oppervlakte van jouw stand in beslag. Beschikt jouw stand al over een bar die bijvoorbeeld gebouwd is door een standbouwer? Geen probleem. Wij kunnen op iedere bar werken en zijn niet afhankelijk van onze eigen barmeubels.

Maar of je ons nou met of zonder cocktailbar inzet, wij laten jou het maximale rendement uit jouw beursstand halen met onze professionele cocktailshakers! Voor een impressie kun je foto’s van onze cocktailbars bekijken.