Wat is cocktail catering?

Bij cocktail catering shaken professionele cocktailshakers op een leuke manier cocktails achter een mobiele cocktailbar. Cocktail catering is bedoeld voor feesten en kan op iedere locatie verzorgd worden. Voor écht goede cocktails hoef je dus niet meer naar een cocktailbar. Je haalt de cocktailbar gewoon naar je toe!

Gun jouw gasten een écht feest, met onze cocktail catering. Cocktail cateringJe trakteert hen op een luxe en feestelijk drankje dat ze niet iedere dag drinken en dat speciaal voor hen geshaket wordt.

Onze cocktailshakers zijn gepassioneerd als het gaat om smaak en dit proef je in onze cocktails. Iedere cocktail wordt met liefde geshaket en uitgeserveerd in het juiste glas met een mooie garnering. Dit gebeurt op een spectaculaire manier waarbij jouw gasten dus vermaakt worden, terwijl ze staan te wachten. Naast cocktails kunnen we ook alle andere dranken verzorgen:

Waarom wordt onze cocktail catering meer dan 250 keer per jaar geboekt?

✔ We bespreken jouw wensen zodat wij precies leveren waar jij naar op zoek bent
✔ Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan jouw feest aan
✔ Wij beschikken over meer dan twintig cocktailbars in diverse stijlen en formaten dus altijd de optimale bar voor jouw feest.
✔ Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde cocktailshakers die er een echt feest van maken
✔ Onze cocktails zijn divers en hoogstaand
✔ En leveren dit allemaal voor een scherpe prijs

Wij bieden je de keuze uit meer dan veertig verschillende cocktails en alcoholvrije cocktails. Heb je een favoriet die we niet mogen overslaan? Laat het ons weten, dan zetten we die op het menu. En wil je de cocktails op een unieke manier gepresenteerd hebben? Kijk dan eens naar de cocktails in zakjes

Tip! We kunnen de cocktails nog bijzonderder maken, door ze te laten roken: