Maak jouw feestavond spectaculairder dan ooit door het huren van een cocktailbar! Wij verhuren luxe cocktailbars op locatie en leveren daarbij professionele cocktailshakers. Deze ervaren barmannen maken gegarandeerd een daverend succes van jouw feest. Hoe we dit zo zeker kunnen stellen? Omdat meer dan 2.500 tevreden klanten ons bewijs zijn.

Cocktailbar op locatie

Of je nou een personeelsfeest geeft of een feest bij je thuis geeft, met een mobiele cocktailbar is het altijd raak! Onze cocktailshakers shaken luxe cocktails voor een betaalbare prijs. Van een populaire Mojito of een vrouwelijke Sex on the beach tot een heerlijke alcoholvrije cocktail.

De beste feestjes hebben een cocktailbar op locatie

Op ieder feest is wel bier, fris en wijn verkrijgbaar. Maar lang niet overal staan cocktailsshakers die de gasten verwennen met luxe cocktails. Wanneer je dus een mobiele cocktailbar op jouw locatie plaatst maak je je feest onvergetelijk. En dat is precies waar het in onze ogen allemaal om draait.

Waarom een cocktailbar van Cocktailbar.nl?

Meer dan 2.500 bedrijven gingen je al voor met het huren van een cocktailbar op locatie. Een aantal redenen waarom wij zo vaak worden ingehuurd.

  • We zijn flexibel en geven altijd gratis advies
  • Gastvrije cocktailshakers die er een echte feest van willen maken
  • Hoogstaande cocktails, met en zonder alcohol
  • Ruime keuze uit stijlen cocktailbars
  • Gepersonaliseerde menukaarten met jouw logo of naam
  • Full-service: wij dragen zorg voor de complete uitvoering
  • Scherpe tarieven en daardoor de beste prijs/kwaliteit-verhouding

Cocktailshaker aan huis

Huur een cocktailbar op locatie!

We vertellen je graag alles wat je moet weten in een persoonlijk gesprek. Uiteraard helemaal vrijblijvend. Vraag daarom een offerte op of geen ons een belletje. Tel. 088 2035100.

Offerte aanvragen