Home » Cocktailbar op locatie

Cocktailbar op locatie


Door het huren van een cocktailbar op locatie maak je jouw evenement spectaculairder dan ooit! Wij verhuren luxe cocktailbars op locatie met professionele cocktailshakers. Deze ervaren barmannen maken gegarandeerd een daverend succes van jouw feest. Hoe we dit zo zeker kunnen stellen? Omdat meer dan 2.500 tevreden klanten ons bewijs zijn. Of je nou een personeelsfeest geeft of een feest bij je thuis geeft, een mobiele cocktailbar huren is altijd een succes! Onze cocktailshakers shaken luxe cocktails voor een betaalbare prijs. Van een populaire Mojito of een vrouwelijke Sex on the beach tot heerlijke alcoholvrije cocktails.

Cocktailbar op locatie - Cocktailbar.nl

De beste feestjes hebben een cocktailbar op locatie

Op ieder feest is wel bier, fris en wijn verkrijgbaar. Maar lang niet overal staan cocktailshakers die de gasten verwennen met luxe cocktails. Wanneer je dus een mobiele cocktail bar op jouw locatie plaatst maak je je feest onvergetelijk. En dat is precies waar het in onze ogen allemaal om draait.

Of het nu gaat om een chique bruiloft, een bedrijfsfeest of een informele bijeenkomst, een mobiele cocktailbar voegt een interactief en vermakelijk element toe aan de ervaring van je gasten. De mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan cocktails, van klassieke favorieten tot op maat gemaakte creaties, geeft je evenement een persoonlijke en unieke touch. Als je wilt dat je feest opvalt en mensen nog lang napraten over de geweldige tijd die ze hebben gehad, overweeg dan zeker het toevoegen van een mobiele cocktailbar aan je plannen.

Cocktailbar op locatie inhuren - Cocktailbar.nl

Top 10 redenen waarom een cocktailbar huren op locatie

Meer dan 2.500 bedrijven gingen je al voor in het huren van onze cocktail bar op locatie. Tien redenen waarom klanten zo vaak voor ons kiezen.

 1. We zijn flexibel. We doen er dus niet moeilijk over als je wil dat wij ruim op tijd aanwezig zijn. En besluit je op de avond zelf om toch nog 50 extra cocktails af te nemen? Dan kan dat gewoon. Wij nemen namelijk altijd extra ingrediënten en glazen mee.
 2. Je huurt niet iedere dag een cocktailbar op jouw locatie. Je hebt dus waarschijnlijk veel vragen. Wij adviseren je graag vrijblijvend in wat de beste bar is voor jouw situatie of hoeveel cocktails je dient af te nemen. 
 3. Onze ervaren cocktailshakers zijn gastvrij en zijn erop gebrand om er een echt feest van te maken maken.
 4. Door onze jarenlange ervaring shaken we hoogstaande cocktails.
 5. We denken ook aan de gasten die geen alcohol drinken, want we hebben een ruim assortiment aan alcoholvrije cocktails.
 6. Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom kun je bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan stijlen cocktailbars
 7. Laat je gasten weten waarom het feest is. Wij personaliseren onze menukaarten kosteloos met jouw logo, naam en boodschap.
 8. Je doet zaken met een full-service bedrijf. Dat betekent dat wij zorgdragen voor de complete uitvoering. Hierdoor kan jij onbezorgd feestvieren. Lekker toch?
 9. Er is geen tweede kans om het goed te doen. Doe daarom zaken met een professionele partij zodat ‘oh sorry ik had jullie feest niet goed in de agenda staan’, uitgesloten is.
 10. We hanteren vlijmscherpe tarieven en kunnen je daardoor de beste prijs/kwaliteitverhouding van Nederland garanderen.
Cocktailbar op feestlocatie inhuren | Cocktailbar.nl

Cocktails op locatie bij een personeelsfeest

Je personeelsfeest moet een avond worden jouw collega’s nog lang over na praten. Het inzetten van een mobiele cocktailbar op jouw locatie of feest is dan een bijzonder goed idee!

Cocktails op locatie bij een personeelsfeest - Cocktailbar.nl


Waarom een mobiele cocktailbar op je personeelsfeest inhuren?

Zes redenen:

 1. Het is een bijzondere avond en dus mogen bijzondere drankjes niet ontbreken. Je collega’s drinken deze drankjes immers niet vaak , in tegenstelling tot wijn en bier.
 2.  Er bestaat geen feestelijker drankje dan een cocktail. Cocktails zijn dus ook bijzonder geschikt als er iets gevierd mag worden
 3. Voor ieder bedrijfsfeest hebben wij de optimale cocktailbar. Van een vrijdagmiddagborrel met 20 collega’s tot een bedrijfsfeest met 7.000 medewerkers
 4. De menukaarten worden bedrukt met jouw bedrijfslogo of tekst
 5. We kunnen een corporate cocktail maken, volledig in jouw huisstijl kleuren.
 6. Je hebt een budget en er moeten meerdere dingen ingehuurd worden. Het tarief is dus niet onbelangrijk. Gelukkig hanteren wij de beste prijs- kwaliteitsverhouding van Nederland

Maar het belangrijkste is dat onze cocktailshakers van jouw bedrijfsfeest een daverend succes gaan maken!

Niet voor niets gingen ruim 10.000 bedrijven je al voor om ons in te huren. Bekijk onze referenties en foto’s om een indruk te krijgen van onze diensten. Vraag daarom nu een offerte bij ons op en wij maken er een top avond van jouw bedrijfsfeest!

Thuis een cocktail bar huren 

Wil je een cocktailshaker inhuren voor je verjaardag? En niet in een horecazaak maar gewoon een cocktailshaker bij je thuis? Wij komen graag naar je toe! We bieden ook de mogelijkheid om een mobiele cocktailbar aan huis te huren. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, een jubileum, een huwelijk of een andere speciale gelegenheid is, wij zorgen voor een unieke cocktailervaring bij jou thuis. Onze professionele cocktailshakers zullen je gasten betoveren met ambachtelijke drankjes en een geweldige sfeer. Kortom, voor de ultieme cocktailbeleving hoef je de deur niet uit!

Cocktails op locatie gemaakt | Thuis - Cocktailbar.nl

Wie iets te vieren heeft, trakteert! En wat is er nou feestelijker dan je gasten trakteren op vers bereide cocktails?  Dus ben je binnenkort jarig? Ga je trouwen? Of heb je al een jubileum gehaald? Huur dan een mobiele cocktailbar met cocktailshaker. Want wie iets te vieren heeft trakteert, niet alleen op je verjaardag.

Cocktailshaker aan huis

Jaarlijks komen wij bij tientallen mensen thuis over de vloer. In de zomer is dit vaak op tuinfeesten maar we staan ook minstens zo vaak in de huiskamer. Woon je groot? Dan nemen we een stijlvolle mobiele cocktailbar mee. De mobiele bars passen door iedere normale deur heen en kunnen dus gewoon in je huiskamer staan. Maar is de ruimte beperkt, dan kunnen we de cocktails ook shaken op een tafel. Daarnaast hebben we zelf ook demontabele handige buffetten die we iedere trap op kunnen tillen.

Cocktails op locatie laten maken | voor feesten | inclusief cocktailbar

Cocktails maken je verjaardag bijzonder!

Een cocktail is het meest feestelijke drankje dat er bestaat. En omdat jouw gasten niet iedere dag cocktails drinken, zorgen cocktails voor een bijzonder feestelijk tintje. Wil je dus iets bijzonders toevoegen aan je feest? Huur dan een schitterende mobiele cocktailbar met ervaren cocktailshaker.

Wat moet je zelf nog regelen?
Niets! Als jij aanwijst waar je ons wilt hebben, dan doen wij de rest. We nemen alles mee dan nodig is, zodat jij ontspannen kan genieten van je feest.

Bekijk meer foto’s of lees meer over een cocktailbar huren of een cocktail barman huren. Wil je liever geadviseerd worden? Dan kun je ons ook bellen. We vertellen je graag alles wat je moet weten in een persoonlijk gesprek. Uiteraard helemaal vrijblijvend. Tel. 088 2035100. We zitten voor je klaar.

In een woord: alles. Wij nemen dus het glaswerk, de ijsklontjes, de bar en alle ingrediënten mee. Jij hoeft alleen aan te wijzen waar je ons wil hebben en wij doen de rest.

Wij kunnen alle cocktails maken. Maar door onze jarenlange ervaring weten we dat niet alle cocktails geschikt zijn voor jouw feest. We sturen je graag ons meest actuele cocktail-menu en we horen het graag als je een voorkeur hebt voor een bepaalde cocktail.

Wij werken met louter A-merken. Je mag er vanuit gaan dat de cocktails ‘perfect-serve’ geserveerd worden.

Het opbouwen en voorbereiden duurt een uur. We houden echter rekening met 1,5 uur zodat we wat speling hebben voor het geval er iets tegen zit.

Er is geen minimaal aantal gasten dat nodig is voor een cocktail catering. Houd er wel rekening mee dat onze minimale orderwaarde €600,- bedraagt.

Wij hebben voor iedere locatie een geschikte cocktailbar. Dat betekent dat we de dus ook cocktails kunnen shaken in een kasteeltoren of midden in een weiland. Wel is het van cruciaal belang dat je dit van te voren aangeeft zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Jazeker, wij denken graag mee en kunnen ons menu aanpassen aan het thema. Wil je graag je eigen naam of logo op de menukaart? Geen probleem. Dit kunnen wij gratis voor je regelen.

Onze activiteiten vallen onder partijen-catering. Hierdoor mogen wij bedrijfsmatig alcohol verstrekken zonder een drank- en horecavergunning. De verstrekking dient wel plaats te vinden op een besloten feest.

Wanneer we alles goed voorbereiden, dan kan een cocktail barman maximaal 50 cocktails per uur maken. Wil je meer cocktails per uur? Dan komt er een tweede of derde cocktailshaker.

Een compacte cocktailbar: 1,60m breed x 0,90 m diep
Een tweepersoons cocktailbar: 2,80m breed x 0,90m diep.

Inclusief werkruimte hebben wij aan oppervlakte nodig; 2m x 2m bij een compacte bar en 3m x 2m bij een grotere cocktailbar.

Bekijk de meest gehuurde cocktailbars.

De prijs van een cocktailbar is afhankelijk van vaste kosten en variabele kosten. De variabele kosten zijn:
1. De locatie van het feest
2. De tijden waarop de cocktailbar geopend dient te zijn
3. Het aantal cocktails dat we gaan shaken
4. Het aantal bartenders dat komt werken

Globaal kan je de volgende prijzen aanhouden:
€ 35,- per uur voor de cocktailshaker
€ 5,25 per luxe cocktail
€ 250,- voor de cocktailbar, glaswerk en materialen

Hier komen alleen nog de opbouwkosten en de transportkosten bij.

Wij werken landelijk en zelfs daar buiten. Dus ongeacht of je nou een feest organiseert in Groningen of Maastricht, wij komen graag naar je toe!

Home » Cocktailbar op locatie