Home » Premixed cocktail op festivals

Premixed cocktail op festivals


Ben je geïnteresseerd in premixed cocktails op jouw festival? Dan zijn we je graag van dienst en we adviseren je graag.

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een publieksevenement of festival. Onze ervaring met cocktail catering delen wij dan ook graag met je om van jouw festival of evenement gegarandeerd een succes te maken!

Premixed cocktails op festivals

Zaken als bestedingspatroon per bezoeker, inhoud van de premixed cocktails, btw afdracht, margeberekeningen en muntprijzen zijn onderdelen waar wij al veel vaker over na hebben gedacht en wij adviseren jou hier graag in.

Onze mobiele cocktailbars en cocktailtenten zijn onmisbare eye-catchers. Je bezoekers zullen er niet snel om heen lopen. Helemaal niet als ze de spectaculaire shows zien van de ervaren cocktailshakers. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een plek, de rest regelen wij.

Premixed cocktails op festivals

Het is in Nederland bij de wet verboden om op festivals en publieksevenementen drankjes te schenken met meer dan 14,9% alcohol. Onze premixed cocktails bieden daarom de oplossing.

De onze festival cocktails worden al voor een gedeelte voorbereid voordat we ze meenemen naar jouw event. Hierdoor kunnen we garanderen dat ze zwak-alcoholisch zijn.

De cocktails worden nog wel afgewerkt met ijs en garneringen waardoor het er voor de bezoeker uit ziet alsof alles live ter plekke wordt bereid.

Met premixed cocktails weet je zeker dat je de regels niet overtreed en kunnen we op hoog tempo zoveel mogelijk bezoekers voorzien van verse cocktails. Daarnaast doet het premixen geen afbreuk aan de smaak.

Ervaren cocktail partner

Onze cocktailshakers zijn ervaren in het shaken op drukke festivals. Enkele plekken waar wij al hebben gestaan zijn Park City Live in Heerlen, Free Your Mind in Arnhem, Drift in Nijmegen, Koningsdag in Rotterdam en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een groot publiek binnen korte tijd voorzien van de lekkerste cocktails is voor ons dan ook geen probleem. Wij vertellen u graag meer over onze cocktailbars. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!