Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij het organiseren van een publieksevenement of festival. Onze ervaring met cocktail catering delen wij dan ook graag met je om van jouw festival of evenement gegarandeerd een succes te maken! Onze mobiele cocktailbars en cocktailtenten zijn onmisbare eye-catchers. Je bezoekers zullen er niet snel om heen lopen. Helemaal niet als ze de spectaculaire shows zien van de ervaren cocktailshakers. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een plek, de rest regelen wij.

Premix cocktailbar op festivals

Ervaring met cocktails op festivals

Onze cocktailshakers zijn ervaren in het shaken op drukke festivals. Enkele plekken waar wij al hebben gestaan zijn Park City Live in Heerlen, Koningsdag in Rotterdam en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een groot publiek binnen korte tijd voorzien van de lekkerste cocktails is voor ons dan ook geen probleem. Wij vertellen u graag meer over onze cocktailbars. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Zaken als bestedingspatroon per bezoeker, inhoud van de glazen, btw afdracht, margeberekeningen en muntprijzen zijn onderdelen waar wij al veel vaker over na hebben gedacht en wij adviseren u hier graag in.

Offerte aanvragen