U gaat een feest organiseren en wilt uw gasten meer bieden dan alleen bier, fris en wijn. Huur dan een cocktailbar met cocktailshaker! Cocktails zijn uitermate feestelijk en daarom het perfecte drankje voor ieder feest. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van schitterende cocktailbars op uw locatie. Wilt u dus een cocktailbar huren voor een prijs die zeer aantrekkelijk is? Dat kan bij Cocktailbar.nl. Wij kunnen namelijk al een cocktail catering op uw locatie uitvoeren voor € 400,-!

Onze cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails. Van een frisse Mojito Cocktail naar een zoete Sex on the beach tot alcoholvrije mixjes: laat u verrassen door de service van Cocktailbar.nl!

Cocktailbar huren in Amsterdam

Het strakke design en de 25.000 kleuren LED-verlichting van onze cocktailbars geven de bars een dynamische, flitsende uitstraling waardoor uw gasten hun ogen uit zullen kijken! Organiseert u een bedrijfsfeest? Bij een aantal van onze bars zijn schitterende schermen ingebouwd, om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden. Wij zijn een full-service bedrijf, wat betekent dat we zorg dragen voor de complete uitvoering. Daardoor kunt u ontspannen genieten van uw feestje, terwijl wij ervoor zorgen dat het een groot succes wordt! Een cocktailbar huren voor een aantrekkelijke prijs doet u bij Cocktailbar.nl!

Cocktailbar op bedrijfsfeest

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

Onze cocktailshakers weten van elke cocktail een waar spektakel te maken. Cocktailbar.nl beschikt over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers die entertainment weten te brengen op ieder soort feest, of dat nou een privéfeest is of georganiseerd door een club of discotheek. Heeft u zelf al een cocktailbar tot uw beschikking maar zoekt u nog geschikte cocktailshakers? Bij Cocktailbar.nl kunt u onze cocktailshakers ook los inhuren!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen