Home » Cocktailbar huren prijs

Cocktailbar huren prijs


De prijs voor het huren van een cocktailbar

Je organiseert een feest en je wilt je gasten meer bieden dan alleen bier, fris en wijn. Dat zie je immers al op ieder feestje en jouw feest mag geen saai borreltje worden. Huur daarom een cocktailbar met cocktailshaker! Cocktails zijn uitermate feestelijk en daarom het perfecte drankje voor ieder feest.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van schitterende cocktailbars op jouw locatie. En omdat we ons werk zó leuk vinden, voelt het bijna als hobbyen en vragen we alles behalve de jackpot. Wil je dus een cocktailbar huren voor een prijs die zeer aantrekkelijk is? Dat kan bij Cocktailbar.nl. Wij kunnen namelijk al een cocktail catering op jouw locatie uitvoeren voor € 695,-!

De prijs voor het huren van een cocktailbar | Cocktailbar.nl

Onze cocktailshakers shaken luxe cocktails voor een betaalbare prijs. Van een frisse Mojito Cocktail tot een luxe Pornstar Martini of een alcoholvrije cocktail.

Kosten van een cocktailbar huren

De prijs van een cocktailbar huren is afhankelijk van drie factoren.

  1. Het aantal cocktails dat je wilt. Wij adviseren je hier graag in. De meeste cocktails kosten rond de € 5,25 per stuk bij ons
  2. De tijd die je ons wilt inhuren. Dit is vaak vier uur lang. Per uur rekenen we ongeveer € 35,- aan loon voor onze cocktail barman
  3. Voor het barmeubel en al het glaswerk vragen wij ongeveer € 250,-. Hoeveel dit bedrag precies is hangt af van welke bar je kiest.
  4. En dan komt er nog een klein bedrag bij aan op- en afbouwkosten.
De kosten van een cocktailbar huren vind je hier | Cocktailbar.nl

Vraag een offerte aan voor een cocktailbar met de beste cocktailshakers

Onze cocktailshakers hebben gastvrijheid met de paplepel ingegoten gekregen. We beschikken over een vast team van 80 goed opgeleide cocktailshakers. Deze bartenders maken niet alleen heerlijke cocktails, maar voegen ook entertainment toe. Hierdoor sla je dus eigenlijk twee vliegen in een klap. 

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat met gratis advies in je mail.

Wat je ook kiest, een cocktailbar huren voor een aantrekkelijke prijs doe je bij Cocktailbar.nl!