Home » Waarom shaken wij cocktails ?

Waarom shaken wij cocktails ?


Als we zeggen dat wij gek zijn op cocktails dan is dat een understatement. Bij ons stroomt Cosmopolitan door de aderen en cocktails zijn onze passie. Je treft onze cocktailshakers dan ook regelmatig in cocktailbars in binnen- en buitenland.

Cocktails en feesten: de gouden combinatie

We houden niet alleen van het drinken van cocktails want het maken van cocktails vinden we eigenlijk nog veel leuker. Het perfect shaken van klassieke cocktails of experimenteren met eigen creaties is iets wat we regelmatig buiten werktijd doen. En omdat we ook gek zijn op feesten, is cocktails shaken op een feestavond eigenlijk meer hobby dan werk voor ons.

Team cocktailshakers van Bar Company

Onze passie voor cocktails willen we het liefst naar zoveel mogelijk mensen uitdragen en hoe kan dit nou beter dan het hele land door te reizen om cocktails te shaken op feesten?

Hoe doen we dit?

Perfecte cocktails shaken begint bij goede cocktailshakers. We hebben zodoende een flink team met cocktailshakers opgeleid in de BOLS Bartending Academy. De cocktailshakers zijn echte entertainers met een passie voor smaak.

Maar voor echt goede cocktails moet alles kloppen. Zodoende werken we alleen met A-merk drank, verse ingrediënten, nieuw glaswerk en schitterende mobiele cocktailbars.

En nu?

Nu worden we ieder weekend ingehuurd door klanten in heel Nederland en werken we voor vrijwel alle evenementenbureaus in Nederland. We doen wat we leuk vinden en maken hier mensen mee blij. Mogen we ook jouw gasten laten genieten van cocktails?