Home » Cocktail workshop

Cocktail workshop


Wij zijn gek op cocktail workshops. Het is voor ons namelijk de perfecte manier om onze liefde voor cocktails mensen te delen. En omdat een cocktail workshop altijd super gezellig is, staan onze cocktailshakers in de rij om een workshop te mogen verzorgen.

Een cocktail workshop is fun!

Cocktail workshop

Met onze cocktail workshop kom je in twee uur alles te weten over het shaken van cocktails. Onze ervaren cocktailshakers leren je de fijne kneepjes van het vak en vertellen je alles over stirren, blenden, shaken en strainen. De cocktail workshop is een echte teambuilding activiteit en wordt dan ook vaak geboekt als uitje met familie, vrienden of collega’s. De activiteit heeft een hoge ‘fun’-factor.

Nadat de professionele cocktailshaker jullie van de nodige informatie en verschillende voorbeelden heeft voorzien, gaan jullie zelf aan de slag. Je krijgt handige tips en tricks om jouw favoriete cocktail perfect te bereiden. Uiteraard worden de zelfgemaakte cocktails ook geproefd nadat ze klaar zijn.

cocktail workshop van Cocktailbar.nl

Wij nemen alles mee dat nodig is; tools, glaswerk, ijs, drank en overige ingrediënten. Je hebt dus nergens omkijken naar.

Cocktail workshop in Nijmegen

Nijmegen is één van de vaste locaties van onze cocktail workshops, maar wij komen net zo lief naar jouw gewenste locatie. We nemen alles mee dat nodig is dus je hebt zelf nergens meer omkijken naar. Een complete cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen voor €29,95 p.p.

Ben je benieuwd naar een impressie van onze cocktail workshops? Bekijk dan onze foto’s of vraag een vrijblijvende offerte aan.