Home » Cocktail workshop

Cocktail workshop


Wij zijn gek op cocktail workshops. Het is voor ons namelijk de perfecte manier om onze liefde voor cocktails mensen te delen. En omdat een cocktail workshop altijd super gezellig is, staan onze cocktailshakers in de rij om een workshop te mogen verzorgen.

Een cocktail workshop van Cocktailbar.nl is fun!

Nadat de professionele cocktailshaker jullie van de nodige informatie en verschillende voorbeelden heeft voorzien, gaan jullie zelf aan de slag. Je krijgt handige tips en tricks om jouw favoriete cocktail perfect te bereiden. Uiteraard worden de zelfgemaakte cocktails ook geproefd nadat ze klaar zijn.

Met onze cocktail workshop kom je in twee uur alles te weten over het shaken van cocktails. Onze ervaren cocktailshakers leren je de fijne kneepjes van het vak en vertellen je alles over stirren, blenden, shaken en strainen. De cocktail workshop is een echte teambuilding activiteit en wordt dan ook vaak geboekt als uitje met familie, vrienden of collega’s. De activiteit heeft een hoge ‘fun’-factor.


Cocktail workshop

Een cocktail workshop op locatie

Bij Cocktailbar.nl bieden we een tot in de puntjes verzorgde workshop cocktails maken aan. Onze ervaren cocktailshaker begint met een korte introductie over verse ingrediënten, diverse dranksoorten en de essentiële bartools. Vervolgens demonstreert onze cocktailshaker een cocktail naar keuze. Na deze demonstratie is het jouw beurt tijdens de cocktailworkshop, waar je met je vrienden of collega’s drie verschillende cocktails zelf gaat bereiden. Uiteraard kun je deze cocktails tijdens de workshop proeven. De duur van de cocktailworkshop is flexibel en wordt afgestemd op jouw wensen.

cocktail workshop van Cocktailbar.nl

Bij onze cocktailworkshop op locatie verzorgt onze cocktailshaker alle benodigdheden, waaronder een assortiment glaswerk, garneringen, ijsklontjes en crushed ice. Bovendien zorgen wij voor de flessen drank en alle benodigde gereedschappen. Als de workshop bij jou thuis plaatsvindt, wordt deze meestal gehouden in de keuken of een andere geschikte ruimte, waar de deelnemers samenkomen rond de eettafel of bartafel. Als de workshop op een andere locatie wordt gegeven, maken we gebruik van de aanwezige tafels. Als er geen geschikte tafels zijn, nemen we zelf statafels mee en kleden deze aan met zwarte stretchrokken. Onze medewerkers zorgen voor de opstelling en ruimen alles na afloop netjes op, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je dus een cocktailworkshop bij jou thuis of op een zelfgekozen locatie? Wij regelen alles voor jou!


De prijs van een cocktail workshop boeken

Een complete cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen voor slechts €29,95 p.p. Tijdens deze workshop kun je samen met je vrienden, collega’s of familie de kunst van het mixen en shaken van heerlijke cocktails ontdekken. Het belooft niet alleen een educatieve ervaring te zijn, maar ook enorm gezellige avond.

Ben je benieuwd naar een impressie van onze cocktail workshops? Bekijk dan onze foto’s of vraag een vrijblijvende offerte aan.