Maak je feest compleet met een mobiele cocktailbar. Onze ervaren cocktailshakers maken wekelijks op tientallen locaties de lekkerste cocktails. Cocktails maken een feestelijk moment namelijk nóg feestelijker. Of het nu om een personeelsfeest of om een huisfeestje gaat, met een cocktailbar weet je zeker dat het een onvergetelijke avond wordt.

Mobiele cocktailbar van Cocktailbar.nl

Mobiele cocktailbar met de lekkerste mixjes

Het vaste team van Cocktailbar.nl bestaat uit meer dan 70 ervaren cocktailshakers die een goede opleiding achter de rug hebben. De cocktailshakers brengen entertainment op ieder soort feest en worden regelmatig ingehuurd door evenementenlocaties en organisatiebureaus. We shaken zonder moeite de populairste cocktails zoals de Mojito, Strawberry Daiquiri, Cosmopolitan, Caipirihna, Long island ice tea en de Sex on the beach.

Mobiele cocktailbar met cocktails

Een mobiele cocktailbar brengt sfeer

Met een bar van Cocktailbar.nl gooi je gegarandeerd hoge ogen. Je hebt bij ons namelijk de grootste keuze uit mobiele cocktailbars van Nederland. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een sfeervolle bar krijgt.

En alles wat er nodig is om de cocktails te shaken wordt door ons verzorgd. Jij hoeft zelf dus niets meer te doen en kunt zorgeloos genieten van de avond.

Meer informatie

Onze vier adviseurs zitten voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Ze kunnen je ook vertellen welke mobiele bar het meest geschikt is voor jouw feest. Bel 088 2035100

Offerte aanvragen