Home » Cocktailshaker inhuren

Cocktailshaker inhuren


Wil je een cocktailshaker inhuren voor je feest? Dan ben je hier aan het goede adres!

Cocktailbar.nl beschikt over een ervaren team van tachtig cocktailshakers. Onze cocktailshakers worden ook wel cocktail barmannen, cocktail makers of bartenders genoemd. Maar hoe je ons ook noemt, wij maken van jouw feest een onvergetelijke avond!

Benieuwd waarom meer dan 1.000 bedrijven en particulieren jouw voor gingen in het huren van onze cocktailshakers? We vertellen het je graag;

Cocktailshaker inhuren voor entertainment én de lekkerste cocktails

Wanneer je ervaren cocktailshaker inhuurt dan ben je verzekerd van twee dingen:

  1. Een cocktailshaker is een echte entertainer. Dit wil niet zeggen dat we met 5 flessen tegelijkertijd kunnen gooien (zonder te laten vallen). Maar dit betekent wel dat we jouw gasten meenemen in het shaken van de cocktail. We laten leuke trucjes zien en vertellen je alles over de betreffende cocktail.
  2. Een cocktailshaker zorgt voor de lekkerste en feestelijke drankjes. We shaken alle soorten cocktails. Iedere cocktail wordt geserveerd in een ander soort cocktailglaswerk. Daarnaast krijgt iedere cocktail een mooie verse garnering. Een ding is zeker; jouw gasten laten graag hun biertje of wijntje staan voor een vers gemaakte cocktail

Een cocktailshaker huren is ontspannen

Door een cocktailshaker in te huren kun je zelf meer van je feest genieten. Wij nemen namelijk een mooie cocktailbar mee, maar daarnaast ook alle andere zaken die nodig zijn. Omdat we jaarlijks op honderden feesten cocktails shaken, zijn we ervaren. Dit betekent dat wij geen hulp nodig hebben en jou niet zullen storen. Dus sit back and enjoy!

De cocktails

Zoals aangegeven kunnen wij alle soorten cocktails shaken. Dit betekent dus ook alcoholvrije cocktails. Uiteraard weten wij na al die jaren als geen ander welke cocktails het goed doen op feesten. Enkele veel bestelde cocktails zijn:

  • Mojito cocktail
  • Strawberry Daiquiri cocktail
  • Cosmopoliton cocktail
  • Caipirihna cocktail
  • Long island ice tea cocktail
  • Sex on the beach cocktail
Team cocktailshakers van Bar Company

Wat kost een cocktailshaker inhuren?

Cocktailbar.nl voorziet je dus graag van de beste cocktail makers! En dit ook nog voor een scherpe prijs. Onze cocktail barmannen huur je in voor €30,- per uur.

De totaalprijs is echter afhankelijk van meerdere variabelen. Denk hierbij aan het aantal cocktails dat we gaan shaken maar ook aan de locatie waar we heen mogen komen.

Aarzel daarom niet en neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden rustig met je kunnen bespreken. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door te bellen naar

Maak dus écht iets bijzonders van je feest en huur een cocktailshaker in!