Je bent op zoek naar een goede cocktailshaker voor je feest. Iemand die ervaren is en op een hoog tempo kan werken. Maar ook een echte gastheer die er een feestje van weet te maken. Dan ben je bij Cocktailbar.nl precies aan het juiste adres. 

Waarom shaken onze cocktailshakers cocktails op feesten?

Omdat wij graag op feesten werken en nog veel gekker zijn op het shaken van cocktails. Meer hierover lees je op de over ons pagina. Daarnaast wil je natuurlijk weten hoe het kan dat vrijwel alle organisatiebureaus in Nederland onze cocktailshakers inhuren;

Waarom onze cocktailshaker huren?

Wij beschikken over een team van veertig cocktailshakers die al jaren voor ons werken. Hierdoor kennen wij hen en durven we te garanderen dat:

✔ Onze cocktailshakers zijn proactief en ontzorgen je volledig
✔ Ze hebben plezier in hun werk en passie voor cocktails. Dit ga je in alles merken
✔ Het team bestaat uit knappe dames en heren tussen de 24 en 35 jaar
✔ De shakers hebben zeer veel ervaring met personeelsfeesten en privéfeesten
✔ De cocktailshakers zijn opgeleid bij de BOLS Bartending Academy in Amsterdam

Maar het belangrijkst is dat onze cocktailshakers van jouw evenement een écht feest maken!

Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest. Uiteraard nemen we alles mee wat nodig is om de cocktail catering uit te voeren. Denk hierbij aan alle benodigde materialen, diverse soorten glaswerk, ingrediënten en garneringen. Indien gewenst verzorgen wij ook de cocktailbar voor je. Jouw feest moet er een zijn om nooit meer te vergeten, en daar gaan onze cocktailshakers voor zorgen!

Offerte aanvragen