Home » Shotjesbar huren

Shotjesbar huren


Waarom een shotjesbar huren?

Een shotjesbar huren is een goed idee wanneer je iets bijzonders wilt op jouw feest. Op ieder evenement is er namelijk bier, frisdrank en wijn aanwezig. Met een beetje mazzel zijn er ook cocktails te verkrijgen. Maar wanneer je jouw gasten echt op  iets bijzonders wilt trakteren, dan biedt de shotjesbar de uitkomst! Onze cocktailshakers zijn ervaren professionals die een showaspect toevoegen aan het maken van de mooiste shotjes. Uiteraard dient er met mate gedronken te worden dus vaak wordt er een maximum van een of twee shotjes per gast afgesproken. 

De shooters

De shooters oftewel shotjes zijn er in alle denkbare smaken en kleuren, in wel honderden verschillende samenstellingen. Shotjes zijn er voor iedereen, wij kunnen namelijk zoete, zure maar ook hartige shotjes maken. Wanneer je een evenement met een bepaald thema gaat organiseren denken wij graag mee over een shotje wat qua smaak én kleur past bij de gelegenheid. Wanneer je onze shotjesbar op locatie huurt, kun je deze onder andere deze shotjes verwachten;

 • Appeltaartje:
  Het appeltaartje is een populair shotje wat qua smaak heel erg veel lijkt op een echte appeltaart, vandaar de naam. Dit shotjes bevat 1/3 liqeur 43 en 2/3 apfelkorn. Hierop spuit je een toefje slagroom, om het echt op een appeltaart te laten lijken doen we er nog wat kaneel op.
 • Stuiterbal:
  Wanneer je interactie aan de bar wilt is dit een perfect shotje, onze barmedewerker zal hier dan ook op een leuke manier op inspelen. Dit shotje bestaat uit eerst 2/3 deel sambuca, en vervolgens 1/3 deel Blue Curacao. Neem het shotje in je mond, schud je hoofd 10 seconden hard op en neer, slik het shotje door en zuig vervolgens een flinke teug adem naar binnen tussen je duim en wijsvinger door. Door op deze manier te shotten, is het effect van het shotje een stuk groter, en zal hij een stuk pittiger zijn.
 • B52:
  Om een B52 te maken moet je in lagen werken. Om een shotje in lagen te maken gebruik je een spatel, welke je stil tegen de rand van het shotje houdt boven de vorige laag. Op de spatel druppel je zeer rustig de volgende drank, waardoor deze op de eerdere laag zal blijven liggen. Hierdoor krijg je een leuk effect, doordat het niet 1 mix wordt, maar de verschillende dranken herkenbaar zijn. De B52 maak je door 1/3e deel tia maria, 1/3e deel baileys en 1/3 deel cointreaux in lagen op elkaar in een shotglaasje te maken. Vervolgens steek je deze aan, en laat je het brandende shotje met een rietje in 1 teug op zuigen. Het is een spectaculair shotje, welke ook nog eens zeer lekker is!
 • Stoplicht:
  Dit shotje wordt vaak gemaakt aangezien het een leuk shotje is om te zien. Dit shotje wordt gemaakt door gebruik te maken van de eerder uitgelegde techniek om verschillende dranken op elkaar te laten drijven. Om het stoplicht effect te krijgen wordt er eerst 1/3 deel pisang ambon in het shotglaasje gedaan, daarna 1/3 deel jus d’orange en 1/3 deel bessen/coebergh. Zodoende krijg je een shotglaasje met een stoplicht erin, rood – oranje – groen.
 • Splitje:
  Ook het splitje is een veel besteld shotje wat is afgeleid van een ander product, het split ijsje. Doe 1/2 deel licor 43 in de mixbeker, 1/2 deel jus d’orange en spuit hier wat slagroom bij. Mix dit vervolgens, en schenk het uit in shotglaasjes. Het shotje zal precies als een split ijsje smaken!

De mobiele shooterbar op locatie

Wanneer je een shooterbar huurt, krijg je een schitterende bar geleverd. Lees meer over onze cocktailbars of over cocktail catering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag alles over!