Wat is een goede mobiele cocktailbar­?

Goede cocktails beginnen bij een goede cocktailbar. Een goede cocktailbar voldoet aan twee eisen;

  1. De bar moet er perfect uitzien. Dat betekent dat de bar moet aansluiten bij de stijl van jouw feest en dat de bar het juiste formaat heeft (niet te groot of te klein). Daarnaast dient de bar duidelijk te maken dat er cocktails verkrijgbaar zijn. Jouw gasten dienen zich aangetrokken te voelen om een cocktail te bestellen.
  2. De bar moet functioneel zijn voor de cocktailshakers zodat ze kunnen ‘raak pakken’ en hierdoor op zeer hoog tempo cocktails kunnen shaken.

De mobiele cocktailbars van Cocktailbar.nl

Welke cocktailbar kan ik het beste huren?

Omdat wij meer dan twintig mobiele cocktailbars op voorraad hebben klaar staan voor je, is er altijd wel een barmeubel dat perfect past bij jou evenement. We hebben bars in diverse stijlen en diverse formaten. Onze kleinste bar is 0,80m breed en de grootste 15m. We varieren van gebruikt steigerhout tot chique hoogglans zwart. Vind je het lastig om te kiezen? Wij adviseren je graag!

‘De cocktailbar van Cocktailbar.nl was dé trekpleister op ons personeelsfeest!’ Tessa Bosman, Booking.com

Offerte aanvragen

Wat kan je verwachten?

Wij regelen alles voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is een plekje voor ons te reserveren. We bouwen in één uur alles op en gaan onszelf dan even omkleden. Alle materialen zoals glaswerk zijn ook altijd inbegrepen.