Home » Een cocktailshaker bij je thuis op je verjaardag?

Een cocktailshaker bij je thuis op je verjaardag?


Wil je een cocktailshaker inhuren voor je verjaardag? En niet in een horecazaak maar gewoon een cocktailshaker bij je thuis? Wij komen graag naar je toe!

Prijs cocktailbar huren | Cocktailbar.nl

Wie iets te vieren heeft, trakteert! En wat is er nou feestelijker dan je gasten trakteren op vers bereide cocktails?  Dus ben je binnenkort jarig? Ga je trouwen? Of heb je al een jubileum gehaald? Huur dan een mobiele cocktailbar met cocktailshaker. Want wie iets te vieren heeft trakteert, niet alleen op je verjaardag.

Cocktailshaker aan huis

Jaarlijks komen wij bij tientallen mensen thuis over de vloer. In de zomer is dit vaak op tuinfeesten maar we staan ook minstens zo vaak in de huiskamer.

Woon je groot? Dan nemen we een stijlvolle mobiele cocktailbar mee. De mobiele bars passen door iedere normale deur heen en kunnen dus gewoon in je huiskamer staan. Maar is de ruimte beperkt, dan kunnen we de cocktails ook shaken op een tafel. Daarnaast hebben we zelf ook demontabele handige buffetten die we iedere trap op kunnen tillen.

Cocktails maken je verjaardag bijzonder!

Een cocktail is het meest feestelijke drankje dat er bestaat. En omdat jouw gasten niet iedere dag cocktails drinken, zorgen cocktails voor een bijzonder feestelijk tintje. Wil je dus iets bijzonders toevoegen aan je feest? Huur dan een schitterende mobiele cocktailbar met ervaren cocktailshaker.

Wat moet je zelf regelen?

Niets! Als jij aanwijst waar je ons wilt hebben, dan doen wij de rest. We nemen alles mee dan nodig is, zodat jij ontspannen kan genieten van je feest.

Een cocktailshaker aan huis huren voor je verjaardag bij Cocktailbar.nl

Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag dan een offerte op en je hoort binnen 24 uur van ons. Of bekijk onze foto’s voor een goede indruk.