Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Dat bewijzen onze 2.500 tevreden klanten wel. Onze cocktailshakers weten wat ze moeten doen om van jouw feest een onvergetelijke avond maken! Een cocktailbar huren is daarom een gegarandeerd succes!

Wij verhuren cocktailbars op iedere locatie met ervaren cocktailshakers. Met name op personeelsfeesten zijn onze cocktailbars altijd een grote hit. Onze gastvrije cocktailshakers kunnen iedere gewenste cocktail shaken. Hierdoor hebben we voor ieder wat wils, en dus ook voor de mensen die alcoholvrije cocktails drinken.

Een cocktailbar huren met cocktailshaker | Cocktailbar.nl

Een cocktailbar huren bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Wij beginnen met het bespreken van je wensen zodat wij precies leveren waar jij naar op zoek bent. Vervolgens zorgen wij voor de complete uitvoering, zodat je zelf ontspannen kunt genieten van het feest. Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan. Daarnaast zijn we altijd ruim op tijd aanwezig, zodat stress situaties uitgesloten zijn..

De cocktailbars

De keuze is reuze! Voor ieder type feest hebben we de beste cocktailbar. We hebben barmeubels die geschikt zijn voor kleine woonkamers. Maar we hebben ook bars waar meer dan 10 cocktailshakers tegelijkertijd aan kunnen werken. Lees meer over onze cocktailbars of over cocktail catering.

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

De cocktailshakers die bij Cocktailbar.nl zijn aangesloten zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van ruim 75 goed opgeleide cocktailshakers die moeiteloos alle denkbare cocktails shaken.

Cocktailshaker aan huis

 

Bekijk hier foto’s van onze cocktailbars. Een cocktailbar huren voor jouw feest is nog nooit zo makkelijk geweest. Ontvang een gratis advies door even te bellen of een offerte aan te vragen. Tel. 088 2035100

Offerte aanvragen