Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Cocktailbar.nl maakt daarom van uw evenement gegarandeerd een daverend feest! Wij verhuren luxe cocktailbars op uw locatie met ervaren cocktailshakers. Met name op personeelsfeesten gooien onze cocktailbars altijd hoge ogen. Onze gastvrije cocktailshakers maken live de lekkerste cocktails voor uw gasten.

Een cocktailbar huren bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Wij beginnen met het bespreken van uw wensen zodat wij precies leveren wat u wilt. Vervolgens zorgen wij voor de complete uitvoering, zodat u ontspannen kunt genieten van uw feestje. Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan uw feest aan.

De cocktailbars

Onze bars beschikken over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting, waardoor uw gasten hun ogen zullen uitkijken tijdens uw feest! Geeft u een feestje vanuit uw bedrijf? Bij een aantal van onze bars zijn beeldschermen ingebouwd, die het mogelijk maken uw naam of logo af te beelden.
Lees meer over onze cocktailbars of over cocktail catering.

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

De cocktailshakers die bij Cocktailbar.nl zijn aangesloten zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers die moeiteloos alle denkbare cocktails voor u shaken.

Cocktailbar huren

Bekijk hier foto’s van onze cocktailbars. Een cocktailbar huren voor uw feest is nog nooit zo makkelijk geweest:

Offerte aanvragen Informatie aanvragen