Home » Cocktailbar huren

Cocktailbar huren


Wil je een cocktailbar huren voor jouw feest? We got you!

Waarom een cocktailbar huren?

Cocktails zijn het perfecte drankje voor feesten. Hoe we dit zo zeker weten? Omdat onze 2.500 tevreden klanten, hier het levende bewijs van zijn. Doordat wij al meer dan 12 jaar cocktails shaken, weten wij precies wat we moeten doen om van jouw feest een onvergetelijke avond maken! Een cocktailbar huren is daarom een gegarandeerd succes!

Een cocktailbar huren met cocktailshaker | Cocktailbar.nl

Waarom een cocktailbar huren bij Cocktailbar.nl?

Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Dit betekent dat we alles voor je uit handen nemen.

Wij beginnen met het bespreken van je wensen zodat wij precies leveren waar jij naar op zoek bent. Vervolgens zorgen wij voor de complete uitvoering, zodat je zelf ontspannen kunt genieten van het feest. We nemen alles mee dat we nodig hebben, dus jij hoeft niets te regelen. Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan. Daarnaast zijn we altijd ruim op tijd aanwezig, zodat stress situaties uitgesloten zijn. Lekker toch?

De mobiele cocktailbars

De cocktails moeten lekker smaken, maar de bar moet er ook gaaf uitzien. Daarom is bij ons de keuze, reuze! Voor ieder type feest hebben we de beste cocktailbar. We hebben barmeubels die geschikt zijn voor kleine woonkamers. Maar we hebben ook bars waar meer dan 10 cocktailshakers tegelijkertijd aan kunnen werken. Lees meer over onze mobiele cocktailbars.

De cocktailshakers en bartenders

Onze bartenders (vaak in de volksmond genoemd (‘cocktailshakers’), zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van ruim 75 goed opgeleide cocktailshakers die moeiteloos alle denkbare cocktails shaken. Lees meer over onze cocktail barman inhuren.

Een cocktailshaker aan huis huren voor je verjaardag bij Cocktailbar.nl

Welke cocktails krijg je wanneer je een cocktailbar huurt?

Misschien wel het meest belangrijke; welke cocktails krijg je? Wij shaken precies dezelfde cocktails die je normaal in een echte cocktailbar besteld. Dit betekent dat je een ruime keuze hebt, en dat ze geserveerd worden met de juiste garnering in het juiste cocktailglas. We adviseren je graag over welke cocktails het gegarandeerd goed gaan doen op jouw feest! Lees meer over cocktail catering.

Dus waar wacht je nog op? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan door even te bellen of een offerte aan te vragen. Tel. 088 2035100

Offerte aanvragen