Vindt u het ook weer eens tijd voor een feestje? Wij ook! Cocktailbar.nl is gespecialiseerd in het verhuren van luxe cocktailbars op een locatie naar uw wens. Dus wilt u een cocktailbar huren in Amsterdam? Dan bent u bij Cocktailbar.nl aan het juiste adres! Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Of u nou een personeelsfeest geeft of op een beurs staat: met een cocktailbar is het altijd raak! Onze cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails. Wat dacht u van een frisse Mojito Cocktail? Liever iets zoeters? Dan is Sex on the Beach een goede keuze. Alcoholvrije opties zijn er natuurlijk ook. Laat u ook verassen door de service van Cocktailbar.nl!

Cocktailbar huren in Amsterdam voor de beste feestjes

Door op uw feestje een cocktailbar van Cocktailbar.nl neer te zetten, zullen al uw gasten hun ogen uit kijken. Onze bars beschikken namelijk over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting! Geeft u een feestje vanuit uw bedrijf? Bij een aantal van onze bars zijn schitterende schermen ingebouwd, om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden. Zoals u wellicht merkt zijn wij een full-service bedrijf: wij dragen zorg voor de complete uitvoering. Daardoor kunt u ontspannen genieten van uw feestje en zorgen wij dat het een groot succes wordt!

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

Bij onze cocktailbar leveren wij natuurlijk ook ervaren cocktailshakers, die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Cocktailbar.nl beschikt over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers. De cocktailshakers brengen entertainment op ieder soort feest en worden met grote regelmaat ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. Heeft u zelf al een cocktailbar tot uw beschikking maar zoekt u nog geschikte cocktailshakers? Bij Cocktailbar.nl kunt u onze cocktailshakers ook los inhuren!

Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Cocktailbar.nl voor u kan betekenen? Vraag dan direct een offerte aan! Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Bijvoorbeeld over ons aanbod cocktails, over onze themabars of over onze cocktailshakers? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door te bellen naar 024-3572761. Cocktailbar.nl is dé cocktail sensatie op uw locatie!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen