Home » Een cocktailbar huren in Amsterdam

Een cocktailbar huren in Amsterdam


Is het tijd voor een feestje? Maak er dan echt iets gaafs van! Dit kan door een mobiele cocktailbar op je feest te plaatsen. Wij verhuren cocktailbars met gastvrije cocktailshakers op iedere locatie. Wil je dus een cocktailbar huren in Amsterdam? Dan ben je bij Cocktailbar.nl aan het juiste adres! Wij staan wekelijks bij iemand thuis op de grachten of in het centrum van Amsterdam.

Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Of je nou een personeelsfeest geeft of een verjaardag te vieren hebt. Met een cocktailbar is het altijd raak! Onze cocktailshakers maken live de lekkerste cocktails. Wat dacht je van een frisse Mojito Cocktail? Liever iets zoeters? Dan is Sex on the Beach een goede keuze. Alcoholvrije opties zijn er natuurlijk ook. Laat u ook verassen door de service van onze cocktailshakers.

Een cocktailbar huren in Amsterdam - Cocktailbar.nl

Cocktailbar huren in Amsterdam voor de beste feestjes

Door een cocktailbar van Cocktailbar.nl op je feest neer te zetten, zullen al je gasten hun ogen uit kijken. Onze bars zijn stuk voor stuk om door een ringetje te halen. Geef je een feestje vanuit je bedrijf? Dan hebben we diverse reclame en markering mogelijkheden. Denk aan het drukken van jouw logo op de menukaarten of bar.

Je doet zaken met een full-service bedrijf. Dat betekent dat wij zorg dragen voor de complete uitvoering. Daardoor kun jij ontspannen genieten van het feestje en zorgen wij dat het een groot succes wordt!

Cocktailbar met de beste cocktailshakers

Bij onze cocktailbar leveren wij natuurlijk ook ervaren cocktailshakers, die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van tachtig goed opgeleide cocktailshakers. De cocktailshakers brengen entertainment op ieder soort feest en worden met grote regelmaat ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. Heb je zelf al een bar tot je beschikking maar zoek je nog geschikte cocktailshakers? Je kunt onze cocktailshakers ook los inhuren!

Cocktailbar inhuren Amsterdam | Cocktailbar.nl

Neem contact op of vraag een offerte aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan! Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Bijvoorbeeld over ons aanbod cocktails, over onze themabars of over onze cocktailshakers? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door te bellen naar 088 2035100. Cocktailbar.nl is dé cocktail sensatie op jouw locatie!