Home » Referenties » Recensies van Cocktailbar.nl

Recensies van Cocktailbar.nl


We hebben de afgelopen jaren meer dan 1.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Daarnaast zijn we vaste leverancier van vrijwel alle evenementenbureaus in Nederland. Hier zijn we enorm trots op. Hieronder lees je een aantal recensies over onze dienstverlening:


Mevr. Angela Freriks, Van der Valk Houten

Voor het NYE feest van een ‘bekende nederlander’ hebben wij jullie voor het eerst ingehuurd. Vanwege de mooie bar en leuke barmannen zijn jullie sindsdien al meer dan 10 keer hier geweest. We mogen dus wel spreken van een succesvolle samenwerking. Cocktailbar.nl staat bij ons bekend als professioneel, flexibel en meedenkend.

Beoordeling: 10 van 10 


Dhr. Jesse de Haan, Maison van den Boer

Een van onze klanten wilde graag een cocktailworkshop voor 200 personen boeken. Voor de meeste aanbieders was deze groep te groot, maar jullie hadden het vaker gedaan.
Dit bleek in de praktijk ook; De groep werd ingedeeld in kleine groepjes van 10 personen . Tijdens de gezellige middaglag de nadruk voornamelijk op het bereiden en opdrinken van de verschillende cocktails, precies zoals de klant het wilde. Geen lang verhaal over de geschiedenis van cocktails, maar een puur praktijkgerichte workshop.

Top!

Beoordeling: 8 van 10


Dhr. Jerry Noten, BMW

We zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Cocktailbar.nl. De samenwerking verliep naar wens en niets was voor de cocktailshakers te veel gevraagd. Ze hebben echt lopen knallen en ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen over de cocktails.

Beoordeling: 9 van 10 


Mevr. Maria Gongrijp, NS Reizigers

Dit is de tweede keer dat ik jullie heb ingehuurd. Net als de vorige keren was alles gewoon goed geregeld. Ruim op tijd, mooie cocktailbar, leuke barmannen en heerlijke cocktails. Bedankt!

Beoordeling: 10 van 10


Mevr. Fieke Pen

Ik heb Cocktailbar.nl gebeld en gesproken met Sam. Hij heeft me goed geadviseerd en zijn offerte was daarnaast goedkoper dan de andere die ik heb ontvangen. Op de avond zelf hebben de cocktailshakers alle afspraken meer dan waar gemaakt. De cocktailbar was een hit!

Beoordeling: 10 van 10