De Gin Tonic. Wie kent hem niet? Het is op dit moment wellicht wel de meest bestelde cocktail in de horeca. Daarom kun je bij ons een echte gin tonic bar huren.

Gin Tonics op locatie

Onze cocktailshakers maken dus Gin Tonics op locatie. We nemen alles mee dat nodig is zodat jij nergens omkijken meer naar hebt. Het is immers ook jou feest en je heb al genoeg te regelen.

We worden het meest ingehuurd op zakelijke evenementen. En vrijwel iedere locatie is voor ons geschikt. Denk hierbij een aan vrijmibo op kantoor of een gezellig personeelsfeest. Maar ook particulieren weten ons te vinden voor een bijzondere verjaardagsfeest of een tuinfeest in de zomer.

Gin Tonic bar

Wanneer je onze mobiele Gin Tonic bar huurt dan nemen wij altijd diverse soorten A-merk gin’s mee en diverse soorten premium tonics. We vertellen een leuk verhaaltje bij de Gin’s en helpen jouw gasten kiezen.

Bij iedere gin soort hebben we ook de juiste luxe garnering. Denk aan kruidnagel, limoen, munt, bessen, etc etc. De Gin Tonics worden geserveerd in een groot ballonglas.

Bar meubel

We kunnen dit GT’s natuurlijk op een tafel of in een keuken maken, maar het leukste is om een mobiel barmeubel te plaatsen. Hierdoor zien jouw gasten direct dat er iets bijzonders aanwezig is. We hebben er meer dan dertig op voorraad staan dus we hebben altijd de perfecte bar voor je.

Mobiele cocktailbar van Cocktailbar.nl

Wat kost een Gin Tonic bar huren?

De prijs van een Gin Tonic bar huren is afhankelijk van het aantal GT’s en hoe lang je ons aanwezig wilt hebben. Als vuistregel kun je € 4,95 aanhouden voor een luxe GT. Hier komen nog wel de kosten bij voor de materialen en de cocktailshaker.

Wat krijg je erbij?

  • Een gave bar
  • Echte ballon glazen
  • Verschillende soorten garneringen
  • Verschillende soorten premium tonics van FerverTree
  • Verschillende A-merk Gin’s met een leuk verhaal

Optioneel: we kunnen de Gin Tonic glazen laten bevriezen met onze CO2 GLassfreezer. Vraag hier naar!

Dus wil jij écht iets bijzonders maken van jouw feest? Huur dan onze Gin Tonic bar!