Home » Gin Tonic bar huren

Gin Tonic bar huren


Cocktail catering is bijzonder leuk voor iedereen die zijn of haar feest extra feestelijk wil maken. Wij zorgen ervoor dat jouw avond er een wordt voor in de boeken. 

Wat is cocktail catering eigenlijk?

Met cocktail catering haal je de cocktailbar naar jouw feest toe! Onze professionele cocktailshakers shaken op jouw avond diverse soorten cocktails met en zonder alcohol. We nemen een stijlvolle mobiele cocktailbar mee en daarnaast alles wat nodig is. Hierdoor heb jij nergens meer omkijken naar en kun je zonder zorgen feestvieren.

Cocktail catering kan op iedere locatie en is zeer geschikt voor personeelsfeesten en privé feesten. Voor écht goede cocktails hoef je dus niet meer naar een cocktailbar. Je kunt namelijk gewoon een cocktailbar huren!

Onze cocktailshakers zijn gepassioneerd als het gaat om smaak en dit proef je in onze cocktails. Iedere cocktail wordt met liefde geshaket en uitgeserveerd in het juiste glas met een mooie garnering. Dit gebeurt op een spectaculaire manier waarbij jouw gasten dus vermaakt worden, terwijl ze staan te wachten. Naast cocktails kunnen we ook alle andere dranken verzorgen:

Waarom wordt onze cocktail catering meer dan 500 keer per jaar geboekt?

 1. Je krijgt precies waar je naar op zoek bent want we bespreken jouw wensen en adviseren je gratis
 2. Je hebt keuze uit een groot assortiment mobiele cocktailbars 
 3. Je krijgt een cocktailshaker die er een echt feest van maakt
 4. Je krijgt minimaal 5 soorten luxe cocktails en alcoholvrije varianten
 5. Je hoeft zelf helemaal niets te doen en wij regelen alles
 6. En leveren dit allemaal voor een scherpe prijs

Welke cocktails krijg je bij cocktail catering?

Je bent waarschijnlijk wel benieuwd naar welke cocktails we op jouw feest komen shaken. Omdat wij een professionele cocktail cateraar zijn, is vrijwel iedere cocktail mogelijk. 

Wij zijn helemaal gek van cocktails. Bij ons stroomt Cosmopolitan door de aderen en we kunnen boeken volschrijven met de lekkerste recepturen. De cocktails komen in alle denkbare smaken en kleuren. Een ding hebben ze gemeen: ieder drankje bestaat uit minstens drie ingrediënten met in ieder geval één sterke drank en een mooie garnering. Daarnaast worden ze allemaal, stuk voor stuk, met liefde en passie geshaket en zijn ze scherp geprijsd.

Alles wat er nodig is om deze luxe drankjes te kunnen shaken wordt door ons verzorgen. Dus ook glaswerk, ijs, garneringen etc. Jij hoeft dus helemaal niets te regelen. Lekker he?

Gegarandeerd lekkere cocktails

We variëren veel met onze cocktails. Zo shaken we in de zomer andere cocktails dan in de winter. En bij bouwvakkers vallen andere cocktails in de smaak dan bij secretaresses. We snappen dus dat over smaak niet te twisten valt en daarom shaken wij alle denkbare cocktails. Na jaren cocktails gemaakt te hebben op feesten weten we inmiddels welke drankjes het vaakst besteld worden. We garanderen zodoende ook dat onze cocktails in de smaak vallen. Wil je stoere cocktails? Of juist vrouwelijke? Ben je een zoetekauw of houd je meer van een zuurtje? We shaken voor ieder wat wils en adviseren je graag.

Alcoholvrije cocktail catering

Alcoholvrije cocktails zijn dé uitkomst wanneer je wilt trakteren op feestelijke en bijzondere drankjes, maar je gasten geen alcohol drinken. Onze alcoholvrije cocktails zijn minstens even lekker en sierlijk als de variant met alcohol, alleen is een kater krijgen onmogelijk. (ook wel fijn af en toe). Bij iedere cocktail catering shaken we ook enkele alcoholvrije varianten. Maar het is ook mogelijk om alléén alcoholvrije cocktails af te nemen. We laten de flessen drank dan thuis.

Onze mobiele alcoholvrije cocktailbars worden vrijwel iedere week ingehuurd. Dat komt omdat alcoholvrije cocktails erg populair zijn tegenwoordig. Hoe kan dit? Dit heeft onder andere te maken met de NIX>18 campagne. Kinderen onder de 18 mogen namelijk geen alcohol meer drinken en/of kopen. Onze alcoholvrije cocktails bieden daarom de uitkomst op jouw Steet Sixteen of slagingsfeestje.

Maar ook op middelbare scholen worden onze alcoholvrije cocktailbars vaak geboekt. Wanneer de geslaagde scholieren hun diploma in ontvangst hebben genomen is er namelijk niks beters om dat te vieren dan met een feestelijke cocktail. 

Wat zijn alcoholvrije cocktails?

Onze alcoholvrije cocktails laten je smaakpapillen exploderen. We shaken deze drankjes niet door simpelweg de alcohol weglaten, want hierdoor zou de smaak van de cocktails compleet veranderen. Ook voor het shaken van de lekkerste alcoholvrije cocktails, is expertise van een ervaren cocktailshaker dus een must. De drankjes worden gemaakt met verschillende mix technieken. Zo gebruiken we shakers, barspoons, mudlers en blenders. Om de drankjes de juiste smaak te geven gebruiken we bitters, zoete vruchten en citrusvruchten.  

Gin Tonic catering op locatie

De Gin Tonic. Wie kent hem niet? Het is op dit moment wellicht wel de meest bestelde cocktail in de horeca. Daarom kun je bij ons een echte gin tonic bar huren. Onze cocktailshakers maken de lekkerste Gin Tonics op jouw locatie. We nemen alles mee dat nodig is zodat jij nergens omkijken meer naar hebt. Het is immers ook jouw feest en je heb al genoeg te regelen.

We worden het meest ingehuurd op zakelijke evenementen. En vrijwel iedere locatie is voor ons geschikt. Denk hierbij een aan vrijmibo op kantoor of een gezellig personeelsfeest. Maar ook particulieren weten ons te vinden voor een bijzondere verjaardagsfeest of een tuinfeest in de zomer.

Gin Tonic bar

Wanneer je onze mobiele Gin Tonic bar huurt dan nemen wij altijd diverse soorten A-merk gin’s mee en diverse soorten premium tonics. We vertellen een leuk verhaaltje bij de Gin’s en helpen jouw gasten kiezen.

Bij iedere gin soort hebben we ook de juiste luxe garnering. Denk aan kruidnagel, limoen, munt, bessen, etc etc. De Gin Tonics worden geserveerd in een groot ballonglas.

We kunnen dit GT’s natuurlijk op een tafel of in een keuken maken, maar het leukste is om een mobiel barmeubel te plaatsen. Hierdoor zien jouw gasten direct dat er iets bijzonders aanwezig is. We hebben er meer dan dertig op voorraad staan dus we hebben altijd de perfecte bar voor je.

Wat kost een Gin Tonic bar huren?

De prijs van een Gin Tonic bar huren is afhankelijk van het aantal GT’s en hoe lang je ons aanwezig wilt hebben. Als vuistregel kun je € 4,95 aanhouden voor een luxe GT. Hier komen nog wel de kosten bij voor de materialen en de cocktailshaker.

Wat krijg je erbij?

 • Een gave bar
 • Echte ballon glazen
 • Verschillende soorten garneringen
 • Verschillende soorten premium tonics van FerverTree
 • Verschillende A-merk Gin’s met een leuk verhaal

Optioneel: we kunnen de Gin Tonic glazen laten bevriezen met onze CO2 GLassfreezer. Vraag hier naar!

Dus wil jij écht iets bijzonders maken van jouw feest? Huur dan onze Gin Tonic bar!

Cocktails in biologische zakjes

Wij serveren onze cocktails al jaren in het juiste glaswerk. Maar sinds kort presenteren wij onze cocktails ook op een spectaculaire en hippe manier, namelijk in een transparant zakje! Cocktails in zakjes zijn hip!

Waarom cocktails in zakjes?

Wanneer het net even anders mag en je op zoek bent naar het wauw-effect, dan bieden onze cocktail zakjes de uitkomst. We shaken nog steeds live cocktails voor je gasten, alleen serveren ze nu uit in een transparant zakje. Door deze unieke presentatie maken onze cocktails gegarandeerd indruk.

De cocktail zakjes

De zakjes hebben een stevige bodem waardoor we ze gewoon rechtop neer kunnen zetten. Door een rietje erin te steken en het zakje goed dicht te binden wordt knoeien uitgesloten. De zakjes zijn volledig Bio-Based. Dat wil zeggen dat ze 100% recyclebaar zijn en daarmee erg milieuvriendelijk. Omdat we ook gebruikmaken van biologisch afbreekbare rietjes, kunnen de zakjes na gebruik gewoon in de groenbak gegooid worden.

Cocktails in zakjes | Cocktailbar.nl

ndien gewenst kunnen we een kaartje aan het rietje hangen met daarop jouw boodschap of logo. Dit maakt het zakje met drankje ook erg geschikt als give away op een beurs, congres of open dag. Daarnaast zijn ze ook erg leuk als (alcoholvrij) welkomstdrankje.

Rokende cocktails

Tot slot nog een leuke tip. We kunnen de cocktails nog bijzonderder maken, door ze te laten roken:

Lees meer over een cocktailbar huren of een cocktailshaker huren.

Dus wil jij gewoon een te gek feest? Dan zijn we je graag van dienst! Ontvang gratis een vrijblijvende offerte: