Wij zijn helemaal gek van cocktails. Bij ons stroomt Cosmopolitan door de aderen en we kunnen boeken volschrijven met de lekkerste recepturen. De cocktails komen in alle denkbare smaken en kleuren. Een ding hebben ze gemeen: ieder drankje bestaat uit minstens drie ingrediënten met in ieder geval één sterke drank en een mooie garnering. Daarnaast worden ze allemaal, stuk voor stuk, met liefde en passie geshaket en zijn ze scherp geprijsd.

Alles wat er nodig is om deze luxe drankjes te kunnen shaken wordt door ons verzorgen. Dus ook glaswerk, ijs, garneringen etc. Jij hoeft dus helemaal niets te regelen. Lekker he?

Cocktails van Cocktailbar.nl

Gegarandeerd lekkere cocktails

We snappen dat over smaak niet te twisten valt en daarom shaken wij alle denkbare cocktails. Na jaren cocktails gemaakt te hebben op feesten weten we inmiddels welke drankjes het vaakst besteld worden. We garanderen zodoende ook dat onze cocktails in de smaak vallen. Wil je stoere cocktails? Of juist vrouwelijke? Ben je een zoetekauw of houd je meer van een zuurtje? We shaken voor ieder wat wils en adviseren je graag.

Wat zijn de meest bestelde cocktails?

Welke cocktails het meest populair zijn lees je hier. Daarnaast zijn onze alcoholvrije cocktails tegenwoordig ook zeer populair.

Wil je zo’n perfect geshaket drankje wel eens in het echt proeven? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen 

Hoe shaken wij de perfecte cocktail? 10 stappen.

  1. Het begint met een ervaren cocktailshaker. We trainen onze cocktailshakers bij BOLS Bartending Academy. Ze weten dus wat ze doen.
  2. Onze mobiele cocktailbars zijn optimaal ingericht. We pakken hierdoor altijd raak.
  3. We werken met de juiste tools. Mocht je willen weten hoe iedere tool heet en wat we er mee doen, dan is onze cocktailworkshop een leuk idee.
  4. Cocktail toolsWe hebben altijd ‘the big 5’ bij ons: vodka, gin, triple sec, rum en wiskey. Uiteraard werken we alleen met A-merken.
  5. We nemen minstens 5 soorten glaswerk mee want iedere cocktails heeft zijn eigen soort.
  6. We brengen de cocktails op smaak met suikers, bitters en de zuren van verse limoen of citroen.
  7. Wij zorgen voor voldoende crushed ice en ijsklontjes om de cocktails op de juiste temperatuur te kunnen serveren.
  8. De cocktails worden geshaket aan de hand van recepten. Het is dus erg belangrijk om de juiste verhoudingen te hanteren. Hiervoor gebruiken we een jigger, ook wel barmaatje genoemd.
  9. Proeven, proeven en nog eens proeven. Onze cocktailshakers vertrouwen de recepten, maar nog meer op hun smaak.
  10. Omdat het oog ook wat wilt, presenteren wij onze cocktails altijd met een garnering. Denk bijvoorbeeld aan een partje sinaasappel, een takje munt of een aardbei. 

De meest bestelde cocktails van Cocktailbar.nl

Bekijk meer foto’s van onze cocktails.