Home » Cocktailbar Utrecht

Cocktailbar Utrecht


Wilt u dit jaar echt eens uitpakken tijdens het jaarlijkse familiefeest? Bent u van plan uw medewerkers flink te verrassen tijdens een knallend personeelsfeest? Of wilt u een unieke avond vol belevingen om uw verjaardag te vieren? Maak dan kennis met Cocktailbar.nl. Bij ons kunt u een luxe, LED-verlichte cocktailbar in Utrecht huren, inclusief professionele cocktailshakers. Deel uw wensen met ons en laat de rest maar aan ons over: wij maken uw feest gegarandeerd tot een groot succes. Bij ons kunt u de beste kwaliteit bars, gastvrije cocktailshakers, hoogstaande cocktails en scherpe prijzen verwachten. Meer informatie? Neem contact op!

Uw wens centraal bij huren cocktailbar in Utrecht

Cocktailbar.nl is specialist in het creëren van unieke belevingen met behulp van diverse cateringconcepten, waaronder cocktailbar-verhuur. Voorafgaand aan uw feest kunt u zelf bepalen welke cocktails u op het menu wilt hebben. Daarbij heeft u de keuze uit ruim 40 cocktails en een ruim assortiment alcoholvrije cocktails. Organiseert u een themafeest? Ook dan is een cocktailbar in Utrecht huren een uitstekend idee! Wij bieden u de mogelijkheid om een cocktailbar volledig aansluitend op uw thema te huren, denk aan een Martine cocktailbar, Jungle cocktailbar, Mojito cocktailbar of casino cocktailbar. Het is mogelijk om uw logo op bijvoorbeeld beeldschermen of op onze menukaarten af te beelden. Neem gerust eens contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

Een cocktailbar op ieder feest

De professionele cocktailshakers van Cocktailbar.nl bereiden op spectaculaire wijze de lekkerste cocktails voor u. Een cocktailbar huren is geschikt voor vele uiteenlopende feestelijke gelegenheden, denk aan:

  • Beursstands;
  • Verjaardagen;
  • Festivals;
  • Bedrijfsfeesten.

Wilt u zelf ook kunnen shaken als een meester? Volg dan eens een cocktailworkshop bij ons. Wij delen graag onze kennis met u.

Offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, flexibele werkwijze en unieke concepten. Uw gasten zullen een avond vol spektakel en beleving ervaren wanneer u een cocktailbar in Utrecht huurt bij Cocktailbar.nl. U hoeft alleen een plekje voor ons te reserveren en wij doen de rest. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wilt u vast in de sfeer komen? Bekijk eens onze foto’s of lees onze referenties. Cocktailbar.nl komt graag naar u toe, waar u ook bent!