Home » Cocktailbar Tilburg

Cocktailbar Tilburg


Binnenkort een themaparty, bedrijfsfeest of verjaardag en wilt u eens echt uitpakken? Kies er dan voor om uw gasten in de watten te leggen met de lekkerste cocktails, bereidt door de professionele cocktailshakers van Cocktailbar.nl. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs een unieke cocktailbar in Tilburg huren op iedere locatie naar wens. De beste kwaliteit en spektakel is daarbij gegarandeerd. Vol enthousiasme worden de meest hoogstaande cocktails voor uw gasten zodat deze een onvergetelijke avond beleven. Houdt u een plekje voor ons vrij? Dan regelt Cocktailbar.nl de rest!

Waarom een cocktailbar in Tilburg van Cocktailbar.nl?

  • Diverse cocktailbars met een strak design, 25.000 kleuren LED-verlichting en beeldschermen;
  • Flexibele werkwijze;
  • Full-service;
  • Geschikt voor vele feestelijke gelegenheden (festivals, bedrijfsfeesten, verjaardagen, beurzen);
  • Persoonlijke service;
  • Scherpe tarieven;
  • Ervaren cocktailshakers en hoogstaande cocktails.

Eindeloze mogelijkheden bij Cocktailbar.nl

De mogelijkheden bij Cocktailbar.nl zijn eindeloos. Het begint bij het kiezen van de bar. Voor ieder evenement bieden wij een geschikte mobiele bar, die aansluit op uw wensen. U kunt er ook voor kiezen om een thema-bar te huren, bijvoorbeeld in James Bond of Braziliaanse stijl. Daarnaast bepaald u zelf welke cocktails u op het menu wilt hebben. U heeft de keuze uit ruim 40 verschillende cocktails en een ruim assortiment alcoholvrije cocktails. Heeft u zelf de beschikking over een bar maar zoekt u wel een ervaren, gastvrije cocktailshaker? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van twintig cocktailshakers die al jaren werkzaam zijn in de evenementenbranche en die er in gespecialiseerd zijn om uw gasten de avond van hun leven te bezorgen.

Offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl is onderdeel van Barcompany. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van belevingen zodat uw evenement onvergetelijk wordt. Naast cocktailbars, verhuren wij ook diverse andere concepten, zoals juice- en smoothiebars, koffiecatering, zuurstofbars en champagnetorens. Neem gerust eens contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een cocktailbar in Tilburg huren is natuurlijk ook mogelijk. Cocktailbar.nl levert graag maatwerk en helpt u graag om uw feest nog exclusiever te maken!