Home » Cocktailbar Rotterdam

Cocktailbar Rotterdam


Binnenkort een bedrijfsfeest, beursevenement of verjaardag en wilt u een succesvol feest geven? Kies er dan voor om uw gasten in de watten te leggen met de lekkerste cocktails, bereidt door de professionele cocktailshakers van Cocktailbar.nl. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs een unieke cocktailbar in Rotterdam huren op iedere locatie naar wens. Onze cocktailbars zijn geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden, denk aan bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen of beursevenementen. Spektakel is gegarandeerd met Cocktailbar.nl!

Uw cocktailbar specialist in Rotterdam

Flexibiliteit, een unieke beleving, maatwerk en scherpe prijzen. Dat is waar Cocktailbar.nl voor staat. Bij ons staat uw wens altijd centraal. Zo kunt u kiezen voor een cocktailbar in een speciaal thema, zoals James Bond, tropisch, Las Vegas of Braziliaans. Ook wat betreft het samenstellen van de menukaart bent u helemaal vrij. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten. De cocktailbars worden bemand door professionele cocktailshakers welke expert zijn in het snel bereiden van de meest heerlijke cocktails. Deel uw wensen met ons en laat de rest maar aan ons over. Cocktailbar.nl bezorgt uw gasten de avond van hun leven.

Diverse catering concepten

Onze cocktailbars zijn te huur in verschillende soorten en maten. Wij bieden voor ieder soort evenement een geschikte bar, indien gewenst gepersonaliseerd. Al onze bars zijn van uitstekende kwaliteit, voorzien van 25.000 kleuren LED-verlichting en kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. Daarnaast hebben enkele van onze bars schitterende ingebouwde schermen om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden. Wist u dat Cocktailbar.nl onderdeel is van Barcompany? Wij zijn er in gespecialiseerd om unieke belevingen te creëren op uw evenement. Naast cocktailbars kunt u bij Barcompany ook terecht voor diverse andere concepten:

  • Zuurstofbars;
  • Smoothies;
  • Koffiecatering;
  • Juicebars;
  • Champagnetorens.

Offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Wilt u uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen? Huur dan een cocktailbar bij Cocktailbar.nl. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij informeren en adviseren u graag over het huren van een cocktailbar in Rotterdam.