Home » Cocktailbar Groningen

Cocktailbar Groningen


Wilt u uw medewerkers dit jaar flink in de watten leggen tijdens een knallend personeelsfeest? Bent u van plan nu echt eens uit te pakken tijdens het jaarlijkse familiefeest? Of wilt u een unieke activiteit om uw verjaardag te vieren met vrienden? Dan heeft Cocktailbar.nl dé oplossing voor u. Bij ons kunt u een luxe, LED-verlichte cocktailbar in Groningen huren, inclusief professionele cocktailshakers. Wij maken uw feest gegarandeerd tot een groot succes en bereiden iedere gewenste cocktail op spectaculaire wijze voor uw gasten. Cocktailbar.nl levert altijd full-service maatwerk en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie? Neem contact op!

Cocktailbar en meer in Groningen

Cocktailbar.nl is onderdeel van Barcompany. Onze specialiteit? Het creëren van belevingen zodat ieder evenement onvergetelijk wordt. Bij ons kunt u cocktailbars huren in alle soorten en maten. Wij bieden voor ieder soort evenement een geschikte bar, indien gewenst gepersonaliseerd. Al onze bars zijn van uitstekende kwaliteit, voorzien van 25.000 kleuren LED-verlichting en kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. Daarnaast hebben enkele van onze bars schitterende ingebouwde schermen om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden. Naast cocktailbars kunt u bij Barcompany ook terecht voor diverse andere concepten:

  • Juicebars;
  • Champagnetorens;
  • Smoothies;
  • Zuurstofbars;
  • Koffiecatering.

Waarom Cocktailbar.nl?

Cocktailbar.nl is uw flexibele partner in cocktailcatering. Uw wens staat centraal. Zo kunt u kiezen voor een cocktailbar in een speciaal thema, zoals Las Vegas, Braziliaans of James Bond. Ook wat betreft het samenstellen van de cocktails-menukaart bent u helemaal vrij. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten. Reserveer een plekje voor ons en wij regelen de rest! De cocktailbars worden bemand door professionele cocktailshakers welke expert zijn in het snel bereiden van de meest heerlijke cocktails. Uw gasten zullen verwend worden met hoogwaardige cocktails die de cocktailshaker aan de hand van uw wensen samenstelt.

Offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Onze cocktailbars zijn geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden, denk aan bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen of beursevenementen. Wilt u zelf ook de lekkerste cocktails kunnen bereiden? Kom dan een cocktailworkshop bij ons volgen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact op voor meer informatie. Wij informeren en adviseren u graag over het huren van een cocktailbar in Groningen.