Home » Cocktailbar Eindhoven

Cocktailbar Eindhoven


Heeft u iets te vieren? Huur dan een cocktailbar in Eindhoven van Cocktailbar.nl. Met onze luxe, LED-verlichte bars, professionele cocktailshakers en eventuele thema-aankleding wordt uw feest een unieke beleving vol verrassingen voor uw gasten. Hoogstaande cocktails worden op spectaculaire wijze voor u bereidt, terwijl u rustig kunt ontspannen en genieten uw feest. Door onze ruime aanbod cocktailbars, is er voor ieder event een geschikt exemplaar te huur. Cocktailbar.nl komt graag naar u toe, waar u ook bent!

Diverse cocktails bij cocktailbar in Eindhoven

Bij Cocktailbar.nl staat uw wens staat centraal. Niet voor niets gaan wij dan ook graag met u in gesprek. U kunt bij ons zelf uw feest of evenement vormgeven, waarbij wij zorgen voor gedegen advies en de volledige uitvoering. Ook wat betreft het samenstellen van de cocktails-menukaart bent u helemaal vrij. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten. Een greep uit ons cocktailassortiment:

  • Mojito cocktail;
  • Strawberry Daiquiri cocktail;
  • Cosmopolitan cocktail;
  • Caipirinha cocktail;
  • Long Island Ice Tea cocktail.

Wilt u zelf leren om bijvoorbeeld bovenstaande cocktails in een handomdraai te bereiden? Kom dan eens een cocktailworkshop bij ons volgen. Ook leuk om met uw vriend(inn)en te doen. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid bij de BOLS Bartending Academy en leren u graag de kneepjes van het vak!

Vraag een offerte aan bij Cocktailbar.nl

Een cocktailbar is geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden, denk aan bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen of beursevenementen. Doordat alle cocktailbars modulair zijn, is geen evenement voor ons te groot. De mobiele cocktailbars zijn van uitstekende kwaliteit, zelfvoorzienend en kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. Reserveert u een plekje voor ons? Dan regelen wij de rest. Een cocktailbar in Eindhoven huren doet u bij Cocktailbar.nl. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.