Home » Cocktailbar Den Haag

Cocktailbar Den Haag


Wilt u een cocktailbar in Den Haag huren? Bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeest, beursevenement, verjaardag of festival? Dan bent u bij Cocktailbar.nl aan het juiste adres. Met een onze cocktailbars wordt uw feest exclusief, spectaculair en gegarandeerd een groot succes. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, eindeloze mogelijkheden en full-service maatwerk. Reserveert u een plekje voor ons? Dan regelen wij de rest. Onze professionele cocktailshakers komen graag uw gasten voorzien van de lekkerste cocktails!

Maatwerk bij huren cocktailbar in Den Haag

Geen evenement of feest is hetzelfde. Dat begrijpen wij van Cocktailbar.nl maar al te goed. Niet voor niets gaan wij vooraf met u in gesprek, om al uw wensen te bespreken. Doordat wij onze cocktailbars in diverse formaten kunnen laten bouwen, is er voor ieder event een geschikt exemplaar beschikbaar. De mobiele cocktailbars zijn van uitstekende kwaliteit, zelfvoorzienend en kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. De cocktailbars zullen het stralende middelpunt van uw event zijn, mede dankzij het strakke design, de 25.000 kleuren LED-verlichting op het voorpaneel en ingebouwde schermen om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op af te beelden.

Ervaren cocktailshakers en hoogstaande cocktails

Maar wat is een cocktailbar zonder professionele cocktailshakers? Wij hebben meer dan 20 goed opgeleide dames en heren in dienst, die allemaal ruime ervaring hebben opgebouwd in het werken op evenementen. Op spectaculaire wijze bereiden zij iedere cocktail naar wens voor uw gasten. Ook wat betreft het samenstellen van de menukaart heeft u de touwtjes in handen. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten. Een greep uit ons cocktailassortiment:

  • Strawberry Daiquiri cocktail;
  • Caipirinha cocktail;
  • Long Island Ice Tea cocktail;
  • Cosmopolitan cocktail;
  • Mojito cocktail.

Wilt u zelf leren cocktail shaken? Kom dan een cocktailworkshop bij ons volgen. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid bij de BOLS Bartending Academy en leren u graag de kneepjes van het vak!

Vraag een offerte aan bij Cocktailbar.nl

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u een cocktailbar in Den Haag huren bij Cocktailbar.nl? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Één ding is zeker, uw feest moet er een worden om nooit meer te vergeten en daar gaan wij voor zorgen. Een cocktailbar huren in Den Haag doet u bij Cocktailbar.nl!