Home » Cocktailbar Breda

Cocktailbar Breda


Binnenkort een bedrijfsfeest, verjaardag of themaparty? Wilt u uw gasten voorzien dan iets anders dan bier, wijn en fris? Kies er dan voor om een cocktailbar in Breda te huren bij Cocktailbar.nl. Bij ons is kwaliteit en spektakel gegarandeerd. Onze ervaren cocktailshakers bereiden vol enthousiasme de meest hoogstaande cocktails voor u. Leg uw gasten in de watten en pak uit met een cocktailbar van Cocktailbar.nl!

Uniek design bij cocktailbar in Breda

Wanneer u besluit een cocktailbar in Breda te huren bij Cocktailbar.nl, bespreken wij vooraf al uw wensen. Geen evenement of feest is hetzelfde, daarom bieden wij diverse formaten en uitvoeringen cocktailbars. Deze zijn als vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit, zelfvoorzienend en kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. En dan hebben we nog niet eens gesproken over het unieke, strakke design en de 25.000 kleuren LED-verlichting op het voorpaneel van de bar. Enkele van onze bars zijn zelfs voorzien van schitterende ingebouwde schermen om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op af te beelden.

Ruime keuze aan cocktails

Bij Cocktailbar.nl staan uw wensen centraal. Ook wat betreft het samenstellen van de cocktails-menukaart bent u helemaal vrij. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en diverse alcoholvrije varianten. Van Mojito tot Cosmopolitan en van Caipirinha tot een Long Island Ice Tea cocktail: u kunt het zo gek niet bedenken of onze professionele cocktailshakers bereiden op spectaculaire wijze de lekkerste cocktails voor u. Een cocktailbar huren is geschikt voor vele uiteenlopende feestelijke gelegenheden, denk aan:

  • Bedrijfsfeesten;
  • Beursstands;
  • Festivals;
  • Verjaardagen.

Wilt u zelf ook kunnen shaken als een meester? Volg dan eens een cocktailworkshop bij ons. Wij leren u graag de kneepjes van het vak zodat u op uw volgende feestje flink de blits kunt maken.

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, professionele cocktailshakers en full-service maatwerk. U hoeft alleen een plekje voor ons te reserveren en wij doen de rest. Wilt u vast in de sfeer komen? Bekijk eens onze foto’s of lees onze referenties. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Één ding is zeker, uw feest moet er een worden om nooit meer te vergeten en daar gaan wij voor zorgen. Een cocktailbar in Breda huren doet u bij Cocktailbar.nl!