Home » Cocktailbar Amsterdam

Cocktailbar Amsterdam


Wilt u een avond vol spektakel, heerlijke cocktails en lachende gasten op uw evenement? Huur dan een cocktailbar in omgeving Amsterdam bij Cocktailbar.nl! Uw bedrijfsfeest, beursevenement, verjaardag of festival wordt gegarandeerd een groot succes met onze prachtige cocktailbars. Maar wat is een cocktailbar zonder ervaren cocktailshakers? Daarom worden de cocktailbars van Cocktailbar.nl altijd bemand door professionele en enthousiaste cocktailshakers. Zij bereiden op spectaculaire wijze de lekkerste cocktails voor uw gasten. Meer informatie? Neem contact op!

Waarom een cocktailbar in Amsterdam van Cocktailbar.nl?

  • Scherpe tarieven;
  • Full-service;
  • Diverse cocktailbars met een strak design, 25.000 kleuren LED-verlichting en beeldschermen;
  • Geschikt voor vele feestelijke gelegenheden;
  • Flexibele werkwijze;
  • Persoonlijke service;
  • Ervaren cocktailshakers en hoogstaande cocktails.

De klant is koning bij Cocktailbar.nl

Cocktailbar.nl staat bekend om haar flexibele werkwijze. Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn en gaan dan ook altijd met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Zo beslist u zelf over het thema van de cocktailbar, de aankleding en de menukaart. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u goed te adviseren over wat geschikt is voor uw evenement. Wanneer alles vast staat kunt u volledig ontspannen: wij verzorgen de complete uitvoering. Onze professionele cocktailshakers bezorgen uw gasten de avond van hun leven!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een cocktailbar in Amsterdam huren? Aarzel dan niet om een offerte of meer informatie aan te vragen bij Cocktailbar.nl. Wilt u vast in de sfeer komen? Bekijk eens onze foto’s of lees onze referenties. Gooi ook hoge ogen op uw feest en huur een cocktailbar bij Cocktailbar.nl!