Home » Cocktailbar Almere

Cocktailbar Almere


Heeft u iets te vieren? Met een cocktailbar van Cocktailbar.nl wordt uw feest exclusief, spectaculair en gegarandeerd een groot succes. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, professionele cocktailshakers en full-service maatwerk. U kunt bij ons kiezen uit diverse LED-verlichte cocktailbars, thema’s en aankleding. Ook wat betreft het samenstellen van de cocktails-menukaart bent u helemaal vrij. Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten. Reserveer een plekje voor ons en wij regelen de rest. Een cocktailbar in Almere huren doet u bij Cocktailbar.nl!

Cocktailbar inclusief professionele cocktailshakers in Almere

Een cocktailbar is pas compleet wanneer deze wordt bediend door professionele cocktailshakers. Het team van Cocktailbar.nl bestaat uit zo’n 20 ervaren dames en heren tussen de 24 en 32 jaar. Ze zijn allemaal opgeleid bij de BOLS Bartending Academy en hebben ruime ervaring met personeels- en privéfeesten. Het grootste voordeel van onze cocktailshakers is dat ze u volledig ontzorgen. U kunt ontspannen terwijl onze werknemers zorgen dat uw evenement een echt feest wordt! Onze belangrijkste taak is de lekkerste cocktails bereiden voor uw gasten. Hoe maken wij onze cocktails perfect?

  • Wij hebben overal de juiste tools binnen handbereik, denk aan divers glaswerk en voldoende crushed ice/ijsklontjes;
  • Onze bars beschikken altijd over ‘the big 5’: Vodka, Gin, Triple Sec, Rum en Wiskey;
  • Op smaak brengen gebeurt met suikers, bitters en de zuren van verse limoen of citroen;
  • Wij gebruiken speciale recepten met de juiste verhoudingen;
  • Proeven, proeven en nog eens proeven;
  • Onze shakers presenteren uw cocktail inclusief unieke garnering.

Onze cocktailbars zijn geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden, denk aan bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen of beursevenementen. Wilt u zelf ook de lekkerste cocktails kunnen bereiden? Kom dan een cocktailworkshop bij ons volgen. Wij leren u graag de kneepjes van het vak!

Offerte aanvragen bij Cocktailbar.nl

Een cocktailbar in Almere huren bij Cocktailbar.nl is een uitstekend idee wanneer u uw gasten in de watten wilt leggen. Bekijk eens onze foto’s of lees onze referenties en kom vast in de sfeer. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag. Wij kijken er naar uit om kennis met u te maken!