Home » Bartender huren

Bartender huren


Cocktailshaker 1

Waarom een bartender huren? 

Cocktails zijn in onze ogen het meest feestelijke drankje dat er bestaat. Daarom mogen ze op een goed feest eigenlijk ook niet ontbreken. Het is echter niet eenvoudig om cocktails te shaken. Wanneer je ook maar een beetje uitschiet met een van de ingrediënten, dan is de cocktail al niet meer lekker. Daarnaast heb veel ingrediënten en materialen nodig. Kortom; als je niet enorm druk wilt zijn met de inkoop en het shaken van cocktails op je eigen feest, laat het dan over aan een professional. Onze bartenders shaken op hoog tempo de lekkerste cocktails op een spectaculaire wijze.

Wat mag je verwachten als je een bartender inhuurt?

Wij verhuren al meer dan 10 jaar bartenders op feesten. Vijf redenen waarom onze cocktail makers jaarlijks op honderden feesten worden ingehuurd:

  1. Het oog wil ook wat. Daarom werken wij met knappe dames en heren
  2. Onze bartenders maken niet alleen cocktails, ze tappen ook bier en schenken ook wijntjes in
  3. De cocktailmakers nemen alles mee wat nodig is. Denk hierbij aan verschillende soorten glaswerk, alle drank, garneringen en ijs. Je hebt dus nergens meer omkijken naar
  4. Heb je al een bar? Dan gebruiken we die. Beschikbaar je nog niet over een bar, dan nemen we graag onze eigen mobiele cocktailbar mee
  5. De belangrijkste reden: Je krijgt een bartender met veel ervaring en een passie voor zijn vak. Dit proef je in de cocktails en dit zie je aan de glimlach op zijn gezicht. Ons enthousiasme stralen wij af op jouw gasten. 
Cocktail bartender inhuren - Cocktailbar.nl

Kortom, onze cocktail barmannen ontzorgen je volledig zodat jij lekker kan genieten van je eigen feest. We shaken luxe cocktails die je normaal in een echte cocktailbar besteld. Kortom: sit back and enjoy!

Lees meer over een cocktailbar huren en wat je allemaal krijgt bij onze cocktail catering. En ben je benieuwd naar de scherpe huurtarieven? Vraag dan een offerte aan en je hoort binnen 24 uur van ons.