We variëren veel met onze cocktails. Zo shaken we in de zomer andere cocktails dan in de winter. En bij bouwvakkers vallen weer andere cocktails in de smaak dan bij secretaresses. Maar er zijn altijd een aantal populaire cocktails die daarom vaker op het menu terugkomen. 

Wat zijn de meest bestelde cocktails?

De volgende cocktails worden veel besteld. We leggen ook op een simpele wijze uit hoe je ze zelf kunt maken zodat je ze alvast thuis kan proeven.

  • Mojito cocktail
   50 ml witte rum, 30 ml limoensap, 15 ml suikersiroop, 8 muntblaadjes en sodawater.
   Klap in je handen met de muntblaadjes ertussen om de nerven van de blaadjes te openen. Laat ze in een longdrinkglas vallen, voeg de overige ingrediënten toe met crushed ijs en roer het geheel goed door elkaar. Vul het glas met sodawater (spa rood). De Mojito is de meest bestelde cocktail ter wereld.

 

  • Strawberry Daiquiri cocktail
   15 ml Bols Strawberry, 37,5 ml witte rum, 22,5 ml limoensap, 15 ml suikersiroop en 3 aardbeien.
   Stamp de aardbeien en suiker fijn, voeg de overige ingrediënten toe en schud deze met ijs. Schenk daarna het mengsel in een gekoeld martini glas.

 

  • Cosmopolitan cocktail
   22,5 ml Triple Sec, 37,5 ml wodka, 2 partjes uitgeknepen limoen en 30 ml cranberrysap.
   Schud alle ingrediënten met ijs en schenk het geheel in een gekoeld martini glas.

 

  • Caipirinha cocktail
   60 ml cachaca, 4 lepels rietsuiker en een half glas limoenpartjes.
   Mix de limoenpartjes met de suiker, voeg de rest van de ingrediënten en het crushed ijs toe en roer het geheel. Vul het whiskey glas met nog meer crushed ijs.

 

  • Long Island Ice Tea cocktail
   15 ml triple sec, 15 ml vodka, 15 ml witte rum, 15 ml gin, 15 ml blanke tequila, 15 ml limoensap, 7,5 ml suikersiroop en cola.
   Schud de eerste zes ingrediënten met ijs en schenk het in een met ijs gevuld longdrink glas. Vul het glas met cola.Wat zijn de de meest populaire cocktails die Cocktalbar.nl op feesten shaket?

Bekijk meer foto’s van onze cocktails.

Benieuwd wat de beste cocktails zijn voor jouw feest? We adviseren je graag. Tel 088 2035100