Mobiele cocktailbar offerte

Op een goed evenement zijn lekkere cocktails onmisbaar. Cocktailbar biedt daarom de mogelijkheid om voor u een cocktailbar op locatie te verzorgen. Onze professionele cocktailshakers maken de mooiste cocktails en ontzorgen u compleet zodat u aandacht aan uw gasten kunt geven. De avond zal zich kenmerken door klasse, stijl, service en professionaliteit. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan direct een mobiele cocktailbar offerte aan.

Waarom kiezen voor een mobiele cocktailbar?

Wanneer u een cocktailbar huurt bij Cocktailbar bent u verzekerd van een spectaculaire bar. Elke bar kenmerkt zich door een strak design en LED-verlichting. Een aantal van onze bars beschikken zelfs over ingebouwde schermen waarop u uw logo kunt afbeelden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw logo terugkomt op de persoonlijke cocktailkaart voor uw gasten. Daarnaast bent u verzekerd van de allerbeste service. Wij maken het u en uw gasten graag naar de zin. Alles regelen we voor u, het enige wat we van u vragen is een plekje om de bar te installeren. Wij brengen de ingrediënten, glazen en garnering mee, het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Vraag direct een offerte aan

Wij maken cocktails in alle denkbare smaken. Voor het maken van de beste cocktails beschikken we uiteraard over de juiste tools. Gaat u voor een lekkere Mojito, Cosmopolitan of en Long Island Ice Tea? Liever zonder alcohol? Wij verzorgen ook spectaculaire alcoholvrije cocktails. Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Waar wacht u nog op? vraag direct een mobiele cocktailbar offerte aan en maak kennis met onze aantrekkelijke prijzen! Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor leuke teambuildingactiviteiten? Wij leren u in twee uurtjes cocktails te maken, die u uiteraard ook na afloop mag proeven. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!