Heeft u een feestje op de planning? Maak uw evenement dan compleet met een cocktailbar van Cocktailbar.nl! Wij verhuren cocktailbars op uw gewenste locatie, inclusief een ervaren cocktailshaker die live voor u de lekkerste cocktails maakt. Cocktails maken een feestelijk moment namelijk nóg bruisender. Of het nu om een personeelsfeest of om een beurs gaat, met een cocktailbar is het altijd raak! Laat u verrassen door de service van Cocktailbar.nl door een mobiele cocktailbar te huren.

mobiele cocktailbar huren | Cocktailbar.nl

Cocktailbar met de lekkerste mixjes

Cocktailbar.nl beschikt over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers. De cocktailshakers brengen entertainment op ieder soort feest en worden met grote regelmaat ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. Zij shaken zonder moeite de populairste cocktails voor u:

  • Mojito cocktail
  • Strawberry Daiquiri cocktail
  • Cosmopoliton cocktail
  • Caipirihna cocktail
  • Long island ice tea cocktail
  • Sex on the beach cocktail

Mobiele cocktailbar van een full-servicebedrijf

Onze bars beschikken over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting. Hiermee gooit u gegarandeerd hoge ogen! Geeft u een feestje vanuit uw bedrijf? Bij een aantal van onze bars zijn schitterende schermen ingebouwd, om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden. Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf, wat betekent dat wij alles voor u regelen. U kunt zorgeloos genieten van uw feestje, wij maken er een succes van!

Contact

Wilt u een mobiele cocktailbar huren voor uw evenement? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Bel naar 088 2035100 voor een gratis advies binnen 24 uur.

Cocktailbar.nl is dé cocktailsensatie op uw locatie!

Offerte aanvragen