Wil je een cocktailshaker inhuren voor je feest? Cocktailbar.nl beschikt over een ervaren team van tachtig cocktailshakers. Een cocktail shaken is voor onze shakers een waar spektakel. Zij maken dan ook van elke cocktail een feestje! Wilt u hoge ogen gooien tijdens bijvoorbeeld uw bedrijfsevent of personeelsfeest? Een cocktailshaker inhuren van Cocktailbar.nl is dan zeker een aanrader!

cocktailshaker inhuren

Cocktailshaker inhuren voor de lekkerste cocktails

Onze ervaren cocktailshakers zorgen gegarandeerd voor tevreden gasten op uw feestje. U heeft zelf uw handen vrij waardoor u lekker kunt genieten van uw geslaagde evenement. De shakers van Cocktailbar.nl geven allure aan uw feest. Of dat nou een personeelsfeest, bedrijfsevent, privéfeestje of een open feest in een club is.

De cocktails van Cocktailbar.nl

Vooraf aan uw evenement kunt u zelf bepalen welke cocktails u wenst. U heeft keuze uit ruim 40 verschillende cocktails, waaronder ook alcoholvrije mixjes. De toppers uit ons assortiment zijn:

  • Mojito cocktail
  • Strawberry Daiquiri cocktail
  • Cosmopoliton cocktail
  • Caipirihna cocktail
  • Long island ice tea cocktail
  • Sex on the beach cocktail

Team cocktailshakers van Bar Company

Vrijblijvende offerte aanvragen

Cocktailbar.nl voorziet u graag van de beste cocktailshakers! Beschik je zelf niet over een bar? Geen probleem. Wij verhuren ook de mooiste cocktailbars op locatie. Aarzel niet en neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden rustig met je kunnen bespreken. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door te bellen naar 088 2035100.

Maak dus écht iets bijzonders van je feest en huur vandaag nog een cocktailshaker in!

Offerte aanvragen