Cocktailbar.nl verhuurt luxe cocktailbars op locatie die van uw evenement gegarandeerd een feestje maken. Onze cocktailshakers zijn stuk voor stuk professionals die met gemak de favoriete cocktails van u en uw gasten shaken. Of het nu gaat om een Mojito of een Sex on the beach, onze cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails klaar. Maak uw feestje compleet met cocktails op locatie van Cocktailbar.nl!

De beste cocktails op locatie

Onze bars zijn voorzien van een zeer strak design en 25.000 keuren LED-verlichting. Een perfecte aankleding voor uw feestlocatie dus! Ook wanneer u een feestje geeft vanuit uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een aantal van onze bars zijn namelijk schitterende schermen ingebouwd, waarop u bijvoorbeeld uw logo kunt afbeelden. Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Wij dragen zorg voor de complete uitvoering, waardoor u ontspannen kunt genieten van uw feestje. Wij zorgen dat het een succes wordt!

Waarom een cocktailbar van Cocktailbar.nl?

Meer dan 800 bedrijven gingen u al voor met het huren van een cocktailbar op locatie. Logisch, want bij Cocktailbar.nl zijn we erg flexibel en denken we graag met u mee om van elk feestje een groot succes te maken. Onze cocktailshakers maken moeiteloos hoogstaande cocktails terwijl uw logo of naam op uw persoonlijke bar of menukaart afgebeeld staat. Wij zijn een full-service bedrijf, dus we dragen zorg voor de complete uitvoering. Daarnaast hanteren we zeer scherpe tarieven waardoor we u de beste prijs/kwaliteit-verhouding kunnen bieden.

Huur een cocktailbar op locatie!

Wilt u meer weten over onze service? Schroom dan niet om te bellen naar 024-3572761 of het contact formulier in te vullen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij Cocktailbar.nl huurt u eenvoudig een professionele cocktailbar die u voorziet van uw favoriete cocktails op locatie!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen