Wil je cocktails op jouw feest? Dan zijn we je graag van dienst! Cocktailbar.nl verhuurt gave mobiele cocktailbars en enthousiaste cocktailshakers op locatie. Wij maken van jouw feest een onvergetelijke avond. Onze cocktailshakers zijn stuk voor stuk professionals die met veel entertainment de favoriete cocktails van jouw gasten shaken. Of het nu gaat om een Mojito of een Sex on the beach, onze cocktailshakers maken live voor jou de lekkerste cocktails klaar. Maak je feestje compleet met cocktails op locatie van Cocktailbar.nl!

De beste cocktails op locatie

Onze bars zijn te verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een perfecte aankleding voor je feestlocatie dus! Ook wanneer je een feestje geeft vanuit je bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een aantal van onze bars zijn namelijk mooie schermen ingebouwd, waarop je bijvoorbeeld je logo kunt afbeelden. Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Wij dragen zorg voor de complete uitvoering, waardoor je ontspannen kunt genieten van jouw feestje. Wij zorgen dat het een succes wordt!

Cocktails op locatie met Cocktailbar.nl

Waarom een cocktailbar van Cocktailbar.nl?

Meer dan 5.000 bedrijven gingen je al voor met het huren van een cocktailbar op locatie. Logisch, want bij Cocktailbar.nl zijn we erg flexibel en denken we graag met u mee om van elk feestje een groot succes te maken. Onze cocktailshakers maken moeiteloos hoogstaande cocktails terwijl je logo of naam op je persoonlijke bar of menukaart afgebeeld staat. We nemen alle mee dat nodig is om de cocktails te kunnen shaken. Daarnaast dragen we zorg voor de complete uitvoering. Je hoeft zelf dus helemaal niets te doen. Lekker toch? En uiteraard hanteren we zeer scherpe tarieven waardoor we je de beste prijs/kwaliteit-verhouding kunnen bieden.

Huur een cocktailbar op locatie!

Wilt u meer weten over onze service? Schroom dan niet om te bellen naar 088 2035100. Ook kun je direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij Cocktailbar.nl huur je eenvoudig een professionele cocktailshaker die je voorziet van je favoriete cocktails op locatie!

Offerte aanvragen