Wij serveren onze cocktails al jaren in het juiste glaswerk. Maar sinds kort presenteren wij onze cocktails ook op een spectaculaire en hippe manier, namelijk in een transparant zakje! Cocktails in zakjes zijn hip!

Cocktails in biologische zakjes | Cocktailbar.nl

Waarom cocktails in zakjes?

Wanneer het net even anders mag en je op zoek bent naar het wauw-effect, dan bieden onze cocktail zakjes de uitkomst. We shaken nog steeds live cocktails voor je gasten, alleen serveren ze nu uit in een transparant zakje. Door deze unieke presentatie maken onze cocktails gegarandeerd indruk.

Offerte aanvragen 

Bar Company cocktail in zakje

De cocktail zakjes

De zakjes hebben een stevige bodem waardoor we ze gewoon rechtop neer kunnen zetten. Door een rietje erin te steken en het zakje goed dicht te binden wordt knoeien uitgesloten. De zakjes zijn volledig Bio-Based. Dat wil zeggen dat ze 100% recyclebaar zijn en daarmee erg milieuvriendelijk. Omdat we ook gebruikmaken van biologisch afbreekbare rietjes, kunnen de zakjes na gebruik gewoon in de groenbak gegooid worden.

Cocktails in zakjes

Indien gewenst kunnen we een kaartje aan het rietje hangen met daarop jouw boodschap of logo. Dit maakt het zakje met drankje ook erg geschikt als give away op een beurs, congres of open dag. Daarnaast zijn ze ook erg leuk als (alcoholvrij) welkomstdrankje.

Lees meer over onze cocktails of bekijk foto’s van onze diensten.