Cocktailbars

Op een goed feest zijn cocktails onmisbaar. Wij bieden daarom de mogelijkheid om de lekkerste en mooiste cocktails voor u en uw gasten te verzorgen. Huurt u een cocktailbar bij ons, dan bent u verzekerd van een ware eye-catcher. Om ervoor te zorgen dat u uit een cocktailbar kunt kiezen die aansluit op uw wensen, hebben wij onze bars in diverse formaten laten bouwen. Geen evenement is te groot voor ons, onze bars zijn namelijk modulair. Ze kunnen op vrijwel elke locatie geplaats worden en zijn zelfvoorzienend. De bars kenmerken zich door het strakke hoogglans zwart/wit design. Ter decoratie staan op de torentjes van de bar twee glazen vazen die gevuld worden met fruit. Daarnaast beschikken de bars over 25.000 kleuren LED-verlichting welke het voorpaneel van de bar mooi uitlichten. U kunt zelfs uw logo op de voorzijde van de bar af laten beelden of op de menukaarten van de cocktails. . Uw evenement zal zich kenmerken door klasse, stijl, service en professionaliteit.

Cocktail catering

U kiest voor cocktail catering wanneer u uw gasten wilt trakteren op een luxe en feestelijk drankje. Wij bieden een all inclusive service. Dit betekent dat u alleen een plekje voor ons hoeft te reserveren en wij doen de rest. Het doel is om u compleet te ontzorgen. Elke cocktail serveren wij in mooi glaswerk, zodat het een niet alleen een genot is om te drinken, maar ook om naar te kijken. Waarom kiezen voor onze cocktail catering?

 • Wij beginnen met het bespreken van uw wensen zodat wij precies leveren wat u wilt
 • Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan uw feest aan
 • Wij beschikken over de mooiste cocktailbars van Nederland, al zeggen we het zelf
 • Wij beschikken over ervaren cocktailshakers en hoogstaande cocktails
 • En leveren dit allemaal voor een scherpe prijs.

U kunt vooraf zelf bepalen welke cocktails er op de kaart komen. hierbij heeft u de keuze uit meer dan veertig verschillende cocktails. Ook alcoholvrije cocktails behoren tot ons assortiment.

Shakers

Wist u dat u bij ons ook alleen professionele cocktailshakers kunt inhuren? Ons team van twintig is al jaren werkzaam in de evenementenbranche. Wij willen, net als u, een daverend succes maken van uw feest. Dit gaat zeker lukken met onze cocktailshakers. Live worden de cocktails voor u klaargemaakt. Nog een aantal redenen om voor onze cocktailshakers te kiezen:

 • Ze zijn proactief en ontzorgen u volkomen
 • Het team bestaat uit knappe dames en heren tussen de 24 en 32 jaar
 • Ze hebben veel ervaring met privé- en personeelsfeesten
 • Onze cocktailshakers zijn opgeleid bij de BOLS Bartending Academy
 • Onze cocktailshakers maken er een feest van

Om de cocktail catering uit te voeren worden alle overige benodigdheden meegenomen. Hierbij valt te denken aan glaswerk, ingrediënten, garnering en overige materialen.

Feesten

Op vrijwel elk feest is een cocktailbar een succes. Onze bars worden vaak ingezet op de volgende feesten:

 • Bedrijfsfeesten
 • Beursstands
 • Festivals
 • Verjaardagen

Workshop

Wilt u zelf ook wel wat handiger worden in het maken van een goede cocktail? Dat kan! Wij verzorgen cocktail workshops. Binnen twee uur komt u alles te weten over het maken en shaken van de perfecte cocktail. Vaak wordt deze workshop geboekt als teambuildingsuitje of gezellig met familie en vrienden. Na de nodige informatie gaat u zelf aan de slag. We geven allerlei tips en tricks om u de fijne kneepjes van het vak te leren. Uiteraard mag u de cocktails ook zelf proeven na afloop!

Een persoonlijk voorstel op maat

Net zo enthousiast als wij geworden en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt een persoonlijk voorstel op maat binnen 24 uur. Wij garanderen de beste prijs/kwaliteit verhouding en bieden de beste service. Huur nu één van onze mooie cocktailbars en maak uw feest compleet!