Heb je iets te vieren? En wil je een keer iets anders dan normaal? Dan zijn we je graag van dienst. Wij komen met liefde de lekkerste cocktails shaken op jouw locatie. Door een mobiele cocktailbar te huren maak geef je je feest iets extra’s.  

Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Of je nu een personeelsfeest geeft of cocktails bij je thuis wilt. Met een echte cocktailbar scoor je altijd. Onze ervaren cocktailshakers maken live iedere  gewenste cocktails. Door een cocktail bar te huren maak je van jouw feest een onvergetelijke avond.

Een cocktailbar huren in Amsterdam met cocktailshaker | Cocktailbar.nl

Een cocktail bar huren op locatie

Wij zijn een full-service bedrijf. Dit betekent dat wij alles voor je regelen zodat jij nergens meer omkijken naar hebt. Hierdoor kun je lekker zelf gaan feestvieren.

Je gasten zullen hun ogen uitkijken wanneer er een cocktailbar staat. Onze bars zijn verkrijgbaar een veel verschillende formaten en stijlen. Daarnaast worden ze altijd leuk aangekleed met vazen verse limoentjes.

Cocktail bar met de beste cocktailshakers

Onze cocktailshakers zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van tachtig goed opgeleide cocktailshakers. Deze gepassioneerde professionals brengen entertainment op ieder soort feest en worden met grote regelmaat ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. 

cocktail bar huren voor je feest | Cocktailbar.nl

Ontvang een gratis offerte met advies

Weet je al welke cocktails je wilt? Ben je benieuwd naar de scherpe huurtarieven? Wij zitten voor je klaar. Een cocktail bar huren op jouw feest doe je bij Cocktailbar.nl! Wist je dat meer dan 2.500 mensen je al voor zijn gegaan? Tel. 088 2035100

Offerte aanvragen