Vindt u het ook weer eens tijd voor een feestje? Dan bent u bij Cocktailbar.nl aan het juiste adres! Wij verhuren luxe cocktailbars op een locatie naar uw wens. Cocktails zijn het perfecte drankje voor ieder feestelijk moment. Of u nu een personeelsfeest geeft of op een beurs staat, met een cocktailbar scoort u altijd. Onze cocktailshakers maken live voor u de lekkerste cocktails. Door een cocktail bar te huren maakt u uw feest gegarandeerd compleet!

Een cocktail bar huren voor uw feest

Cocktailbar.nl is een full-service bedrijf. Wij zorgen voor de complete uitvoering, zodat u ontspannen kunt genieten van uw feestje. Uw gasten zullen hun ogen uitkijken als u een cocktailbar van Cocktailbar.nl huurt. Onze bars beschikken namelijk over een strak design en zijn voorzien van maar liefst 25.000 kleuren LED-verlichting! Geeft u een feestje vanuit uw bedrijf? Bij een aantal van onze bars zijn schitterende schermen ingebouwd, om bijvoorbeeld uw logo op af te beelden.

Cocktail bar met de beste cocktailshakers

De cocktailshakers die bij Cocktailshaker.nl zijn aangesloten zijn stuk voor stuk ervaren professionals die van het bereiden van een cocktail een waar spektakel maken. Wij beschikken over een vast team van twintig goed opgeleide cocktailshakers. Onze professionals brengen entertainment op ieder soort feest en worden met grote regelmaat ingehuurd op privéfeesten, door clubs en door discotheken. Heeft u zelf al een cocktailbar tot uw beschikking maar zoekt u nog geschikte cocktailshakers? Bij Cocktailbar.nl kunt u onze cocktailshakers ook los inhuren!

Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bent u nieuwsgierig naar wat Cocktailbar.nl voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en vraag direct een offerte aan! Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door te bellen naar 024-3572761. Een cocktail bar huren op uw gewenste locatie doet u bij Cocktailbar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen