Alcoholvrije cocktails zijn dé uitkomst wanneer je wilt trakteren op feestelijke en bijzondere drankjes, maar je gasten geen alcohol drinken. Onze alcoholvrije cocktails zijn minstens even lekker en sierlijk als de variant met alcohol, alleen is een kater krijgen onmogelijk. (ook wel fijn af en toe). 

Alcoholvrije cocktailbar op jouw locatie

Onze mobiele alcoholvrije cocktailbars worden vrijwel iedere week ingehuurd. Dat komt omdat alcoholvrije cocktails erg populair zijn tegenwoordig. Hoe kan dit? Dit heeft onder andere te maken met de NIX>18 campagne. Kinderen onder de 18 mogen namelijk geen alcohol meer drinken en/of kopen. Onze alcoholvrije cocktails bieden daarom de uitkomst op jouw Steet Sixteen of slagingsfeestje.

Alcoholvrije cocktails op locatie

Maar ook op middelbare scholen worden onze alcoholvrije cocktailbars vaak geboekt. Wanneer de geslaagde scholieren hun diploma in ontvangst hebben genomen is er namelijk niks beters om dat te vieren dan met een feestelijke cocktail. 

Wat zijn alcoholvrije cocktails?

Onze alcoholvrije cocktails laten je smaakpapillen exploderen. We shaken deze drankjes niet door simpelweg de alcohol weglaten, want hierdoor zou de smaak van de cocktails compleet veranderen. Ook voor het shaken van de lekkerste alcoholvrije cocktails, is expertise van een ervaren cocktailshaker dus een must. De drankjes worden gemaakt met verschillende mix technieken. Zo gebruiken we shakers, barspoons, mudlers en blenders. Om de drankjes de juiste smaak te geven gebruiken we bitters, zoete vruchten en citrusvruchten.  

Alcoholvrije cocktailbar huren

Wat zijn populaire alcoholvrije cocktails

De volgende alcoholvrije cocktails worden vaak op feesten besteld. We zetten er ook de bereidingswijze bij die we eenvoudig uitleggen:

• Virgin Mojito
Spa rood, 1 eetlepel rietsuiker, halve limoen, crushed ice, handje muntblaadjes
Snijd de halve limoen in partjes, gooi het samen met de muntblaadjes en het rietsuiker in een glas en stamp het goed aan. Vul het glas met lekker veel ijs, schenk de spa rood erbij en genieten maar!

• Virgin Cosmopolitan
70 ml cranberrysap, 10 ml vers limoensap, 15 ml sinaasappelsiroop, 10 ml mineraalwater
Doe alles bij elkaar in een cocktailshaker and shake it baby! Giet je glas vol en maak het af met een schijfje limoen op de rand.

• Sweet Sunrise
30 ml grenadine, 150 ml sinaasappelsap, crushed ijs
Vul het glas met ijs, giet het sinaasappelsap erbij en giet de grenadine rustig in het glas. Maak het wat feestelijker door een schijfje sinaasappel op de rand te doen.

• Safe sex on the beach
90 ml cranberrysap, 90 ml grapefruitsap, 90 ml sinaasappelsap, crushed ijs
Vul het glas met ijs, schenk de drie drankjes tegelijk in en maak het af met een rietje!

En heb je al gezien dat we onze cocktails nog bijzonderder kunnen maken, door ze te laten roken?

Bekijk hier foto’s van onze alcoholvrije cocktailbars

Offerte aanvragen